Új készülék

Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni honnan érdemes készüléket és aromákat rendelni?
Régen liquidhall-rol rendeltem most csak vpn-el tudom megnyitni és nem tudom biztosan kiszállítják e Magyarországra! Így egy megbízható oldalt keresek ahol biztosan kiszállítják!
Köszönöm előre a válaszotokat!

3 kedvelés

Szia! LH, JV, LA mind jönnek. Nyugodtan rendelj.

7 kedvelés

Ha van időd várni a csomagra,(készülék) akkor HealthCabin, Sourcemore.
Technology Ecommerce GIF by ShipMonk

7 kedvelés

Akkor már a 3Fvape-et se felejtsük ki. :wink:

8 kedvelés

Teljes nevüket kiírnád?
Nagyon szépen köszönöm :slight_smile:

6 kedvelés

Ha a liquidhall-t szoktad meg, rendelj nyugodtan tőlük. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Mennyi a megérkezési idő nem tudod véletlen?

4 kedvelés

Sajnos nem, régen rendeltem.
Ha rákeresel itt az oldalon, biztos megtalálod a választ. :wink:

5 kedvelés

Szia!! Nekem 3-4 nap max itt szokott lenni a LH-ról!!

4 kedvelés

Szia. LH teljesen rendben van. Annyi, hogy fámás kiszállítás nincs jelenleg. Ha rendelésnél a fámát választod, akkor is a DPD fogja hozni. Ha még 13 óra előtt leadod a rendelést, aznap feladják. A DPD-vel nekem eddig mindig 3 nap volt (a rendelési nappal együtt), vidékre is, meg pestre is.

5 kedvelés

Csütörtökön rendeltem, hétfőn hozták :wink:

4 kedvelés

2fdeal ? :rofl::heart:

2 kedvelés

Én nemrég találtam rá erre az oldalra és sok hasznos információval találkoztam. Sajnos én is benne voltam a március 10-i liquidhallos csomagelkobzásban, bár azóta még levelet, semmit sem kaptam. Az igazság az, hogy félek újra rendelni, ráadásul a Geekvape-emhez itthon porlasztót sem lehet kapni (Z coil)… Teljesen meg vagyok lőve és el vagyok keseredve…

5 kedvelés

Rendelheted nyugodtan, én valamelyik héten nikotin boostert rendeltem és simán megjött.

4 kedvelés

Igen látom, hogy sokan továbbra is, de amilyen balszerencsés vagyok másodjára is megállítják…

4 kedvelés

Z coil

https://www.sourcemore.com/geekvape-zeus-mesh-coil.html

Igaz a szállítás 14-22 nap érdemes előre gondolkodni ..

És ajánlom egy RTA beszerzését.. még mindig egyszerűbb mint a megfelelő porlasztóra vadászni .. én nem mondom hogy mindig azt kell használni , de minimum B opciónak kell lenni .

5 kedvelés

Köszönöm! Az a bajom, hogy nem tudom jelenleg mit szabad és mit nem. Úgy tudom, hogy a porlasztó is kelléknek minősül, így azt sem lehet máshonnan csak trafikból, de ha tévedek akkor javíts ki kérlek! RTA-t itthon hol tudok beszerezni? Illetve, mit lehet akkor most rendelni külföldről és mit nem? :smiley:

4 kedvelés

Én úgy fogom fel mint ha nem lenne holnap .. nincs felesleges energiám aggódni azon , hogy mit honnan lehet .. Ami kell azt megveszem bárhonnan is :heart:

Amúgy nikotin az amire harapnak és a shortfil .. a többivel nem szokott gond lenni .. a gond is csak azon az egy razzia napon volt .. amúgy minden mindenhonnan teljesen zavartalan :heart:

6 kedvelés

Én csütörtökön rendeltem tőlük és hétfőn megjött. Vatta meg 20db “aminek nem mondjuk ki a nevét” volt benne.

6 kedvelés

Nekem a márciusi csomagban 500ml (nekem egy havi adag kb) 3mg lötyi volt, egy csomag z coil, meg azt hiszem tán 4 x 10ml aroma. Lelkiekben számítok a 100 rugós büntire… Nem igazán tudom mitévő legyek, lehet nagyobb a füstje mint a lángja, de idegesít és mérhetetlenül elszomorít ez az egész helyzet. Mi történik pl akkor ha másodjára is megtörténik? Pénzbüntivel még együtt tudok élni

4 kedvelés