Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni honnan érdemes készüléket és aromákat rendelni?
Régen liquidhall-rol rendeltem most csak vpn-el tudom megnyitni és nem tudom biztosan kiszállítják e Magyarországra! Így egy megbízható oldalt keresek ahol biztosan kiszállítják!
Köszönöm előre a válaszotokat!
Szia! LH, JV, LA mind jönnek. Nyugodtan rendelj.
Ha van időd várni a csomagra,(készülék) akkor HealthCabin, Sourcemore.
Akkor már a 3Fvape-et se felejtsük ki.
Teljes nevüket kiírnád?
Nagyon szépen köszönöm
Ha a liquidhall-t szoktad meg, rendelj nyugodtan tőlük.
Mennyi a megérkezési idő nem tudod véletlen?
Sajnos nem, régen rendeltem.
Ha rákeresel itt az oldalon, biztos megtalálod a választ.
Szia!! Nekem 3-4 nap max itt szokott lenni a LH-ról!!
Szia. LH teljesen rendben van. Annyi, hogy fámás kiszállítás nincs jelenleg. Ha rendelésnél a fámát választod, akkor is a DPD fogja hozni. Ha még 13 óra előtt leadod a rendelést, aznap feladják. A DPD-vel nekem eddig mindig 3 nap volt (a rendelési nappal együtt), vidékre is, meg pestre is.
Csütörtökön rendeltem, hétfőn hozták
2fdeal ?
Én nemrég találtam rá erre az oldalra és sok hasznos információval találkoztam. Sajnos én is benne voltam a március 10-i liquidhallos csomagelkobzásban, bár azóta még levelet, semmit sem kaptam. Az igazság az, hogy félek újra rendelni, ráadásul a Geekvape-emhez itthon porlasztót sem lehet kapni (Z coil)… Teljesen meg vagyok lőve és el vagyok keseredve…
Rendelheted nyugodtan, én valamelyik héten nikotin boostert rendeltem és simán megjött.
Igen látom, hogy sokan továbbra is, de amilyen balszerencsés vagyok másodjára is megállítják…
Z coil
https://www.sourcemore.com/geekvape-zeus-mesh-coil.html
Igaz a szállítás 14-22 nap érdemes előre gondolkodni ..
És ajánlom egy RTA beszerzését.. még mindig egyszerűbb mint a megfelelő porlasztóra vadászni .. én nem mondom hogy mindig azt kell használni , de minimum B opciónak kell lenni .
Köszönöm! Az a bajom, hogy nem tudom jelenleg mit szabad és mit nem. Úgy tudom, hogy a porlasztó is kelléknek minősül, így azt sem lehet máshonnan csak trafikból, de ha tévedek akkor javíts ki kérlek! RTA-t itthon hol tudok beszerezni? Illetve, mit lehet akkor most rendelni külföldről és mit nem?
Én úgy fogom fel mint ha nem lenne holnap .. nincs felesleges energiám aggódni azon , hogy mit honnan lehet .. Ami kell azt megveszem bárhonnan is
Amúgy nikotin az amire harapnak és a shortfil .. a többivel nem szokott gond lenni .. a gond is csak azon az egy razzia napon volt .. amúgy minden mindenhonnan teljesen zavartalan
Én csütörtökön rendeltem tőlük és hétfőn megjött. Vatta meg 20db “aminek nem mondjuk ki a nevét” volt benne.
Nekem a márciusi csomagban 500ml (nekem egy havi adag kb) 3mg lötyi volt, egy csomag z coil, meg azt hiszem tán 4 x 10ml aroma. Lelkiekben számítok a 100 rugós büntire… Nem igazán tudom mitévő legyek, lehet nagyobb a füstje mint a lángja, de idegesít és mérhetetlenül elszomorít ez az egész helyzet. Mi történik pl akkor ha másodjára is megtörténik? Pénzbüntivel még együtt tudok élni