Sziasztok franciaországból lehet nimotinos alaplevet rendelni, vagy menteset rendeljek és itthon vegyem meg hozzá dohanyboltba a boostert?
Mi baj buksi
Mikor jössz te haza ?
Lehet sosenem, azé’ sír-rí.?!
Már itthon vagyok.
Vicces volt olvasni a heti összefoglalót, hogy Puerto Rico-ban vagyok. Csak valamiért “Üdvözöljük Lisszabonban!” tábla volt kiírva reptéren.
Vedd a hazait . Abból nem lesz baj .
Jó reggelt! Ide megint jöhet a Tamás idézet!!
Ebbe a hacukába el lehetne dugni 200 üveg longfillt és egy ilyen pofát nem is egyszerű megállítani.
Szerintem azért szemét szúrna ilyen melegben . Habár itt elég takony az idő
Ide küldd, se igazán hűvös, se eső jó ideje
Nálunk tegnap egész nap esett!!
Még bírom cérnával, szóval:
- Nem lehet nikotinos alaplevet venni.A TPD szabályozza hogy max 10ml-es kiszerelésben lehet nikotin tartalmú folyadékokat forgalmazni.
- Nikotinmentes alaplét vehetsz és utólag adsz hozzá boostereket (pl nemzetiből vásárolva)
- Jobban jársz, ha külön vásárolsz PG-t és VG-t hazai forrásból (borászati boltból vagy Floravitától)
Ez valami új szabályozás? Kérlek mesélj még… sosem hallottam még ezt
Easy Bro! Ne csűrd fel magad elkényelmesedett emberek miatt. Csak felmegy a vérnyomásod, megnő a nikotin fogyasztásod, nem éri meg. Chill.
Félreértesz, teljesen chill vagyok
Csak Donát idegeit szerettem volna megkímélni…
Lehet hogy rosszul tudom, de valami hasonló szabàlyozàs van érvényben építési munkálatokat végző személyek esetén is, miszerint alkohol tartalmú italokat csak 2 dekás kiszerelésben lehet vásárolni, nehogy túladagolja és megbotoljon a lapát nyelébe, beüsse a térdit és bevérezzen…
Szerintem Donát sok éve el tud viselni bennünket, az idegei tök rendben lehetnek!!
Eközben Donát robbanásra készen .
Velem sem egyszerű,hát még nélkülem