Rendelés alaplé

Sziasztok franciaországból lehet nimotinos alaplevet rendelni, vagy menteset rendeljek és itthon vegyem meg hozzá dohanyboltba a boostert?

2 kedvelés

Arrested Development Crying GIF by HULU

15 kedvelés

Mi baj buksi :rofl::heart:

Mikor jössz te haza ?

3 kedvelés

Lehet sosenem, azé’ sír-rí.?! :wink:

8 kedvelés

Már itthon vagyok. :eyes:

Vicces volt olvasni a heti összefoglalót, hogy Puerto Rico-ban vagyok. Csak valamiért “Üdvözöljük Lisszabonban!” tábla volt kiírva reptéren. :rofl:

9 kedvelés

Vedd a hazait . Abból nem lesz baj .

9 kedvelés

Jó reggelt! Ide megint jöhet a Tamás idézet!!

7 kedvelés

8 kedvelés

Ebbe a hacukába el lehetne dugni 200 üveg longfillt​:grin::wink: és egy ilyen pofát nem is egyszerű megállítani.

6 kedvelés

Szerintem azért szemét szúrna ilyen melegben . Habár itt elég takony az idő :pleading_face:

5 kedvelés

Ide küldd, se igazán hűvös, se eső jó ideje :cry:

4 kedvelés

Nálunk tegnap egész nap esett!!

4 kedvelés

Még bírom cérnával, szóval:

1. Nem lehet nikotinos alaplevet venni.A TPD szabályozza hogy max 10ml-es kiszerelésben lehet nikotin tartalmú folyadékokat forgalmazni.
  2. Nikotinmentes alaplét vehetsz és utólag adsz hozzá boostereket (pl nemzetiből vásárolva)
  3. Jobban jársz, ha külön vásárolsz PG-t és VG-t hazai forrásból (borászati boltból vagy Floravitától)
11 kedvelés

Ez valami új szabályozás? Kérlek mesélj még… sosem hallottam még ezt :thinking::face_with_peeking_eye:

5 kedvelés

Easy Bro! Ne csűrd fel magad elkényelmesedett emberek miatt. Csak felmegy a vérnyomásod, megnő a nikotin fogyasztásod, nem éri meg. Chill. :hugs:

9 kedvelés

Félreértesz, teljesen chill vagyok :smiling_face_with_sunglasses:

Csak Donát idegeit szerettem volna megkímélni… :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Lehet hogy rosszul tudom, de valami hasonló szabàlyozàs van érvényben építési munkálatokat végző személyek esetén is, miszerint alkohol tartalmú italokat csak 2 dekás kiszerelésben lehet vásárolni, nehogy túladagolja és megbotoljon a lapát nyelébe, beüsse a térdit és bevérezzen… :joy:

11 kedvelés

Szerintem Donát sok éve el tud viselni bennünket, az idegei tök rendben lehetnek!! :rofl:

8 kedvelés

Eközben Donát robbanásra készen :rofl:.
Nervous Heat Wave GIF

10 kedvelés

Velem sem egyszerű,hát még nélkülem​:zany_face:

6 kedvelés