Vettem egy Red Astairet, gyártói ajánlás szerint maxon, 15%-ban kevertem 50-50-re, 10mg nikotinnal. Már két hete, talán több is, és egyszerűen semmi íze. Egy idő után kaparja a torkom gondolom a hűsítő, és ennyi. Pl előtte White King-et szívtam, és az olyan, hogy minden slukk után kb nyalogatod a szádat, hogy milyen fincsa RA-t talán még gyümik alapján Pinkmanhez lehet hasonlítani, azom is van, sokkal finomabb. Miért van ez? Pedig akkora reményeket fűztem hozzá
nagyon nagyon picit érzem az ízét. amúgy nem
egész egy tankot, inkább felöntöttem először a pinkmannel, most szívom így a második tankot belőle, de nagyon harmat
Ez egy friss porlasztó amivel most próbálod?
Szerintem 1.8-asnak sok lesz a 15 watt, bár nem vagyok porlasztó guru, de inkább olyan 11 körül kéne hajtani.
Mást is szívtál vele a RA előtt? Én első körben egy új porlasztóra szavaznék. A zéró íz tipikusan elhasználódás egyik jele szokott lenni.
Nekem a pinkman például eléggé kokszolt. Mondjuk a red astair nem, de nem is haszználtam porival. Na meg lehet silányabb az a példány, ami most a tankban van. Vagy akármi.
Szóval teszt 1: új porlasztó. Kezd 10 wattról és lépkedj felfelé amíg nem jó a gőz meg az íz.