Red Astaire rajongók figyelem!

Sziasztok!

Vettem egy Red Astairet, gyártói ajánlás szerint maxon, 15%-ban kevertem 50-50-re, 10mg nikotinnal. Már két hete, talán több is, és egyszerűen semmi íze. Egy idő után kaparja a torkom gondolom a hűsítő, és ennyi. Pl előtte White King-et szívtam, és az olyan, hogy minden slukk után kb nyalogatod a szádat, hogy milyen fincsa :rofl: RA-t talán még gyümik alapján Pinkmanhez lehet hasonlítani, azom is van, sokkal finomabb. Miért van ez? Pedig akkora reményeket fűztem hozzá :confused:

1 kedvelés

Érdekes :thinking:

Én 10%-ban szoktam keverni és van íze.

Csak tipp: ízvakság? Mennyit szívtál el belőle?

nagyon nagyon picit érzem az ízét. amúgy nem
egész egy tankot, inkább felöntöttem először a pinkmannel, most szívom így a második tankot belőle, de nagyon harmat

1 kedvelés

Akkor az ízvakságot kizárhatjuk. Milyen porival hány watton próbáltad?

1.8-as aspire porlaszto van benne, a modom 1.91-nek erzekeli, jelenleg 15.5watton pereg​:woozy_face:

1 kedvelés

de probaltam lejjebb is

1 kedvelés

A bekevert leves szagra színre okénak néz ki? Ha icicpicit belenyalsz van íze?

Illetve ízek között cseréled a porlasztót? Próbáltad már több porlasztóval is?

szinre szerintem okes, ize haaat nem tudom mit kene ereznem, kicsi van :smiley: nem probaltam mas porival, csak 1.8-asom van, meg a gyari 0.4

1 kedvelés

illata az jo

1 kedvelés

Ez egy friss porlasztó amivel most próbálod?
Szerintem 1.8-asnak sok lesz a 15 watt, bár nem vagyok porlasztó guru, de inkább olyan 11 körül kéne hajtani.

1 kedvelés

kb egy hetes

1 kedvelés

Mást is szívtál vele a RA előtt? Én első körben egy új porlasztóra szavaznék. A zéró íz tipikusan elhasználódás egyik jele szokott lenni.

Nekem a pinkman például eléggé kokszolt. Mondjuk a red astair nem, de nem is haszználtam porival. Na meg lehet silányabb az a példány, ami most a tankban van. Vagy akármi. :rofl:

Szóval teszt 1: új porlasztó. Kezd 10 wattról és lépkedj felfelé amíg nem jó a gőz meg az íz.

oksi, mert a 0.4-en kivul az osszes bent van melohelyemen, oda meg nem megyek keddig​:rofl:

1 kedvelés

egyebkent white kinget es full moon purplet szivtam elotte

1 kedvelés

Szerintem simán csak kinyírtad már a porlasztót, de az ízek váltogatása sem mindig szerencsés, javaslom az új íz új porlasztó felállást.

Leginkább egy rta beszerzését :sweat_smile: ha nem akarod minden pénzed porlasztóra költeni…

1 kedvelés

tenyleg, Ispy? egy jo rta? nincs egy jo elado mtl rta-d veletlenul?:face_with_hand_over_mouth::rofl:

Nem, nem, nem adom a bishopot, még ki sem próbáltam. :rofl:

A Blood Sukka-t próbáld ki. Szerintem sokkal jobb, bár nincs benne hűsítő. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

megy a listara!