Sziasztok!
Egész nap szívható frissítő gyümölcsös aromákat keresek. Nektek mi jött be? Shortfill nem jöhet szóba az ára miatt. Köszi
Sziasztok!
Egész nap szívható frissítő gyümölcsös aromákat keresek. Nektek mi jött be? Shortfill nem jöhet szóba az ára miatt. Köszi
Nekem egyik kedvencem már ha lehet ilyet mondani (mindig el tudnám szívni) az a T-Juice Black and Blue 30ml 10% -ban keverve. Szerintem finom persze ha szereted az áfonyát viszont eléggé hűsít
Listára került köszi szépen, utána néztem, elég jól hangzik a red astaire alias “vörös lé” a baráti körömben nagyon nagy favorit. Ha csak egy halvány koze van hozzá izleni fog
Ezt sajnos nem tudom, még nem próbáltam
Na akkor azt pedig én ajánlom neked! Enyhén mentolos piros bogyó. Ha legközelebb rendelek egy tíz milist szívesen küldök kóstolónak.
Köszönöm én is Utánanézek
Bozz Pure Devil Juice.Enyhén hűvös kaktusz -citrom 5%-ba.Letehetetlen.
Szia. Lehet, hogy snassz, nekem új és egészen kellemes csalódás az Antimatter Proxima.
10 ml 120-as flakonban.
Nem túl tolakodó, inkább édes, nem nagyon hűs csak módjával.
Én 2700 Ft-ért rendeltem, ahhoz képest egész meglepő. (Nekem).
HaliNekem nagy kedvenc a red astaire,most nem rég csatlakozott hozzá a heisenberg,de amint olvastam,már túl vagy a kóstoláson.Vannak kedvenc aromáim,gyümölcsösök,enyhe hűsítéssel.
Ilyen pl. a sárgadinnye-kiwi a chill pilltől,vagy a cherry-lime,kaktusz-cutrom kombók,ez utóbbi 2 bigmouth márkájú,ezek nekem alig koxoltak
Szia!
A Red Astaire - t hány százalékban kevered?
Nekem most érik 12.5 %-ra keverve, de eddig katyvasz.
Inkább gyógyszernek mondanám, mint bogyós gyümölcsnek.
Szia Sándor10%ban szoktam,bár most nekem is 12 körűl van,mert csak ezt szívom felváltva a heisenberggel és kezdek nagyon hozzá szokniÉn nem is szoktam érlelni,ahogy bekeverem,összerázom és megy is az rtabaNem kell félned,nem lesz semmi gond vele,max. hígítasz rajta kicsit alaplével,ha túl intenzív lenne.Van aki 8%ban kutyúlja,de olyan is,aki 15%ban,ember és ízlelésfüggő
Köszi. 10-15% van megadva, gondoltam legyen 12 fél.
Meglátjuk. Holnap rápróbálok.