RDA kérdések

Most volt egy kis időm ránézni az Alis Reload S RDA klónra.

Egy kis fürdés után alaposan átnézve semmi kivetnivalót nem találtam. Ami feltűnő volt, hogy a fekete RDA valójában csak a külső topcap miatt fekete ( itt van egy kis nézeteltérés köztem és az ázsiai testvérek között) ugyanis belül rozsdamentes acélnak tűnő szín lapul. A decket összehasonlítva az eredetivel azért látható :eyes: a különbség.

A fair összehasonlítás miatt ugyanazzal a liquiddel, tekeréssel és vattával használtam. Elsőként a klónra puffantottam rá, hogy ne ítélkezzek egyből és meglepett. Meglepett milyen kis barátságos és kellemes ízeket ad hasonlóan az eredetihez. Belepumáltam még jó párat és bármennyire is csájniz klón azt kell mondanom nem rossz. Aztán elővettem a szintén frissen bevattázott eredetit és hááát… Sokkal jobb​:sweat_smile: Ízben kevés különbséget érzek de a levegő áramlás annyival de annyival jobb. Selymes és lágy.

Felvetődik a kérdés érdemes-e megvenni/kipróbálni? Hosszú távú tapasztalatom nyilván még nincs róla de elsőre én azt tudom bátran vegye meg aki szereti az egy tekercses RDA-kat mert 5000 Ft körüli ára szállítással együtt nagyon kedvező. De annak is jó ajánlat aki tervezi az eredetit megvásárolni de a 25.000 Ft-os különbséget még nem szívesen kockáztatná meg.

Azoknak nem ajánlom egyedül aki már rendelkezik az eredetivel. Mert nem ugyanazt fogja kapni​:slightly_smiling_face: Jó lesz de nem az igazi.

Amint megérkezik a kamu ultem topcapes Mojia klón arról szintén be fogok számolni :hugs:

13 kedvelés