Elnézését ha lerágott csont!
A kérdésem az lenne hogy ha adott egy építés ahol új a tekert huzal, új a vatta az meddig bírja? Mennyi idő/elszívott liquid után kell vattát vagy tekerést cserélni? Megéri e rászánni az időt vagy jobb e kész porlasztót venni? Nem vagyok nagy felhasználó… Lost vape Thelema Elite 40-es készülékem van Elfliq-gyári liquid 10ml 5-7 napig kitart. Bele állok a házi keverésbe( nem nyugszom míg nem lessz jó) kérdés hogy az építésbe is megéri e bele állni? Létezik a készülékhez RBA!!!
Azt nem tudom hogy lehet-e kapni hozzá rbat.
De a podfejed ha jól láttam 3 db 6000 ft körül mozoghat,az mennyi napot bír ki az általad használt aromákkal ?
Egy tekerés+vatta pedig szinte filléres cucc,ami addig jó amíg nincs égett vagy hasonló íze.
Gyümölcsösökkel (ami nem cukorka karamellizált bármi) azokkal hetekig elvagy egy tekerésből ami mégegyszer :filléres tétel kb.
Érdekesség képpen.
https://www.lostvape.com/product/thelema-elite-40/
Szervusz @Laszlo_Szilagyi !
Nagyban lekvid függő a tekercsnek a kokszolása, van ami egy napot bír és kokszolni kell, a heisenberg meg a másik véglet, az akár egy hónapig is gond nélkül, csak olyankor már megszokásból cserél vagy kokszol az ember…
Szerintem pont kompetens vagyok a témába . Kb 5 éve tettem le az analóg dohányzást . Több mint négy évig csak különböző podokat használtam porlasztókkal és 1 ízt ry4 classic .
Az évet még 1 db poddal kezdtem …Ehhez képest van már podmod … Dual mod … Aio. … Rta …Rba …
És még valamit biztos kell vegyek az idén
Ezt mind annak köszönhetem ,hogy segítő közösségre találtam ,ahol a bugyuta kérdéseimre is mindig választ kaptam …
A lényeg … Megéri elmenni a saját porlasztási rendszer építés felé ,mert olcsóbb ,mert sokkal jobban magadra szabható , mert rengeteg fajta huzal van + mag átmérő+ tekerés szám ,de ami a legfontosabb , hogy nem vagy kötve egy adott gyártó termékéhez amit nem tudni meddig gyárt ,vagy be tudsz e szerezni éppen . Ami még szerintem a vatta melett szól az ,hogy egy pár perc ráfordítással tudsz váltani ízt amit podfejnél csak a podfej el dobásával tudsz megoldani vagy használsz egyszerre több fejet egyenként egy ezresért
Egyébként a tekert coil használattól Liquidtöl függően elég sokáig használható akár hónapok a vattát sem kell naponta cserélgetni … Macerásabbnak hangzik a dolog … mint amúgy maga a folyamat valójában.
Lost Vape B80 AIO tulajként (bár nem azzal kezdtem az építést) írom, hogy teljes mértékben megéri belekezdened RBA építésbe.
Ahogy tibor balogh írta: rengeteg variáció létezik, nem vagy lekötve egy bizonyos márkához stb.
Azt tudom hogy létezik hozzá…elég borsos az ára…( Lényegtelen) Hogy meddig bírja egy gyári fej? A legelső 0,3 ohmos fejet több mint 2 hónapja használom… A gyári elfliq még ugyanúgy hozza az ízt, nincs égett íz, A gőz mennyiség is ugyanannyi. Azt írtam mennyi liquid megy egy héten. Az épített fej nem eszik több liquidet?
Az élmény lesz más az RBA-val, de sok összetevős a dolog. Szerintem lényeges változás nem lesz mennyiségben, de ki tudja.
Azt értem hogy lényegtelen hogy drága de csökkenteni szeretnél a napi kettő milli miatt ?
A múltkor azt írtad hogy költség csökkenteni szeretnél.
Ezért írtam hogy a podfejhez képest fillérekbe kerül egy tekerés
Szerintem egy B80 AIO beszerzése lenne a megoldás. Van podfej/tank, van RBA/tank.
A költség miatt próbálkozom saját levessel. Az építhető fejet leginkább azért akarom mert nem tudom meddig lessz elérhető a gyári pod fej. Az általam “ismert” oldalakon már most is sok helyen azt írják hogy elfogyott. Nyílván ha olcsóbban, nagyobb élvezetre teszek szert az grátisz!
Sőtt hogy őszinte legyek…(Csesszetek le) De az elmúlt napok alapján azt hiszem hogy nőni fog a fogyasztásom…
Tudnád/látnád némelyikünknél mennyi fogy egy nap!
És még nem is érdekel hogy mennyi fogy mert finom
Ez nem nagy? A Thelema Elite -be pont az tetszik hogy kis kicsike, észre sem veszem a zsebemben, nem zavar a munkámban, nem félek hogy elroppan/eltörik, nem kell tűzgombot használni… Tudom hogy áldozatot kell hoznom valamiben… Idővel egyre több mindenben de amíg csak lehet kiélvezném a kicsiséget.
KB. bankkártya méret. mindjárt csinálok képet.
Balról- jobbra: Voopoo Argus XT, Wotofo Profile Squonk, Vandy Vape Pulse V3, ZQ Essent DNA 75C, LV B80 AIO
Na meglátjuk. Még ebből sem tudtam használhatatlanra szívni egy fejet sem és van még itthon 4db. Nem akarom megsérteni hogy máris lecserélem…
Ha tudnád a fiúk lányok mit küzdöttek itt míg találtak nekem egy kicsi mod-ot , de azóta elromlottam már nem lényeg a méret
Azért van ,hogy igen.
mesélj mikor lényeges, hogy kicsi legyen?