RBA megéri e?

Elnézését ha lerágott csont!
A kérdésem az lenne hogy ha adott egy építés ahol új a tekert huzal, új a vatta az meddig bírja? Mennyi idő/elszívott liquid után kell vattát vagy tekerést cserélni? Megéri e rászánni az időt vagy jobb e kész porlasztót venni? Nem vagyok nagy felhasználó… Lost vape Thelema Elite 40-es készülékem van Elfliq-gyári liquid 10ml 5-7 napig kitart. Bele állok a házi keverésbe( nem nyugszom míg nem lessz jó) kérdés hogy az építésbe is megéri e bele állni? Létezik a készülékhez RBA!!!

Azt nem tudom hogy lehet-e kapni hozzá rbat.
De a podfejed ha jól láttam 3 db 6000 ft körül mozoghat,az mennyi napot bír ki az általad használt aromákkal ?
Egy tekerés+vatta pedig szinte filléres cucc,ami addig jó amíg nincs égett vagy hasonló íze.
Gyümölcsösökkel (ami nem cukorka karamellizált bármi) azokkal hetekig elvagy egy tekerésből ami mégegyszer :filléres tétel kb.

5 kedvelés

Érdekesség képpen.
https://www.lostvape.com/product/thelema-elite-40/

4 kedvelés

Szervusz @Laszlo_Szilagyi !

Nagyban lekvid függő a tekercsnek a kokszolása, van ami egy napot bír és kokszolni kell, a heisenberg meg a másik véglet, az akár egy hónapig is gond nélkül, csak olyankor már megszokásból cserél vagy kokszol az ember…

7 kedvelés

Szerintem pont kompetens vagyok a témába . Kb 5 éve tettem le az analóg dohányzást . Több mint négy évig csak különböző podokat használtam porlasztókkal és 1 ízt ry4 classic .
Az évet még 1 db poddal kezdtem :joy:…Ehhez képest van már podmod … Dual mod … Aio. … RtaRba
És még valamit biztos kell vegyek az idén :joy:
Ezt mind annak köszönhetem ,hogy segítő közösségre találtam ,ahol a bugyuta kérdéseimre is mindig választ kaptam …

A lényeg … Megéri elmenni a saját porlasztási rendszer építés felé ,mert olcsóbb ,mert sokkal jobban magadra szabható , mert rengeteg fajta huzal van + mag átmérő+ tekerés szám ,de ami a legfontosabb , hogy nem vagy kötve egy adott gyártó termékéhez amit nem tudni meddig gyárt ,vagy be tudsz e szerezni éppen . Ami még szerintem a vatta melett szól az ,hogy egy pár perc ráfordítással tudsz váltani ízt amit podfejnél csak a podfej el dobásával tudsz megoldani vagy használsz egyszerre több fejet egyenként egy ezresért

Egyébként a tekert coil használattól Liquidtöl függően elég sokáig használható akár hónapok a vattát sem kell naponta cserélgetni … Macerásabbnak hangzik a dolog … mint amúgy maga a folyamat valójában.

9 kedvelés

Lost Vape B80 AIO tulajként (bár nem azzal kezdtem az építést) írom, hogy teljes mértékben megéri belekezdened RBA építésbe.
Ahogy tibor balogh írta: rengeteg variáció létezik, nem vagy lekötve egy bizonyos márkához stb. :saluting_face: :wink:

7 kedvelés

Azt tudom hogy létezik hozzá…elég borsos az ára…( Lényegtelen) Hogy meddig bírja egy gyári fej? A legelső 0,3 ohmos fejet több mint 2 hónapja használom… A gyári elfliq még ugyanúgy hozza az ízt, nincs égett íz, A gőz mennyiség is ugyanannyi. Azt írtam mennyi liquid megy egy héten. Az épített fej nem eszik több liquidet?

2 kedvelés

Az élmény lesz más az RBA-val, de sok összetevős a dolog. Szerintem lényeges változás nem lesz mennyiségben, de ki tudja. :thinking: :saluting_face:

6 kedvelés

Azt értem hogy lényegtelen hogy drága :grin:de csökkenteni szeretnél a napi kettő milli miatt ?
A múltkor azt írtad hogy költség csökkenteni szeretnél.
Ezért írtam hogy a podfejhez képest fillérekbe kerül egy tekerés :man_shrugging:

7 kedvelés

Szerintem egy B80 AIO beszerzése lenne a megoldás. Van podfej/tank, van RBA/tank. :wink:

5 kedvelés

A költség miatt próbálkozom saját levessel. Az építhető fejet leginkább azért akarom mert nem tudom meddig lessz elérhető a gyári pod fej. Az általam “ismert” oldalakon már most is sok helyen azt írják hogy elfogyott. Nyílván ha olcsóbban, nagyobb élvezetre teszek szert az grátisz!

5 kedvelés

Sőtt hogy őszinte legyek…(Csesszetek le) De az elmúlt napok alapján azt hiszem hogy nőni fog a fogyasztásom…:face_with_diagonal_mouth:

4 kedvelés

Tudnád/látnád némelyikünknél mennyi fogy egy nap! :grimacing: :wink:
Art Glitch GIF

8 kedvelés

És még nem is érdekel hogy mennyi fogy :joy:mert finom :smiling_face:

8 kedvelés

Ez nem nagy? A Thelema Elite -be pont az tetszik hogy kis kicsike, észre sem veszem a zsebemben, nem zavar a munkámban, nem félek hogy elroppan/eltörik, nem kell tűzgombot használni… Tudom hogy áldozatot kell hoznom valamiben… Idővel egyre több mindenben de amíg csak lehet kiélvezném a kicsiséget.

1 kedvelés

KB. bankkártya méret. mindjárt csinálok képet.

Balról- jobbra: Voopoo Argus XT, Wotofo Profile Squonk, Vandy Vape Pulse V3, ZQ Essent DNA 75C, LV B80 AIO

7 kedvelés

Na meglátjuk. Még ebből sem tudtam használhatatlanra szívni egy fejet sem és van még itthon 4db. Nem akarom megsérteni hogy máris lecserélem…

5 kedvelés

Ha tudnád a fiúk lányok mit küzdöttek itt míg találtak nekem egy kicsi mod-ot :see_no_evil:, de azóta elromlottam már nem lényeg a méret :see_no_evil: :rofl:

9 kedvelés

Azért van ,hogy igen.
GIF by Miss America

4 kedvelés

mesélj mikor lényeges, hogy kicsi legyen? :wink:

6 kedvelés