Segítsetek nekem léci.
Mi lehet a probléma? Mit csinálok rosszul, hogy az összes létező tankom legyen az porlasztós vagy epítős mindendegyiknél egy idő után úgy járok hogy nem bírom letekerni a dek részét, remélem jól írtam, ha nincs a közelben fogó akkor esélyem nincs letekerni, még a kedves férjem se bírja.
Létezik, hogy mindet túl húzóm?
Mit csináljak, hogy ne legyen ez?
Nekem is olykor jobban rászorul, de egy határozott hirtelen, erősebb mozdulattal mindig megindul.
Gumilap, vagy gumikesztyűben?
Tegnap óta nem sikerük az a hatarozott mozdulat
Tedd a fagyasztóba egy percre,mielőtt nekiállsz.Az segít.
Baszus, ilyen se volt még hogy fogó segítségével se sikerül
Szia meglehet hogy épitéskor miuttán kész és rakod össze akaratlanul is jobban meghúzod… előttem szoloak is ajánlották a gumikesztyű stb .praktikussab mint a fogo mivel megnyuzhatod megsérülhet maga deck és már a többi épitésnél is gondot okozhat a továbiakban Javasolnám miuttán sikerült vmi modon szétszedni hogy miellőtt épités uttán újfent rakod őssze az o gyűrűknek adj egy kis levest mert igy a vákum nem huzza annyira be hogy megszoruljon és neh tud szétszedni legközelebb …
Úr isten, akkor ezekre ezután nagyon oda figyelek, még mindig nem sikerült szét buherálnom, majd holnap újult erővel megpróbálom.
Ha van vízpumpafogó, azzal talán…mert ott a pofa kört formál. De gumilapot közé. Egy rossz megnyomás, és deformálódik vagy lesérül a deck.
Esetleg szisszentsétek meg wd40-nel, vagy szilikonspray-vel, az elmosás a legkevesebb…
Ha nem sikerül, 14.én megyünk haza, földimet megkeresem, hogy csináljon vele valamit.