Rabbit V3 Dual RTA

Én ilyet is használok,“lustaságból”.Idáig bevált.

Fel a fejjel, csak az első 5 év a nehéz… :joy:

Én elhiszem. Szintén zenész. :joy:

Addigra kirak az asszony ha több coilom és vattám lesz mint alsógatyàm. :joy:

Elhiszem, tartok tőle nálam is ez lesz :joy:

Próbalkozok és kiderül.

Köszönöm a sok tippet, bátorítást. :handshake:

Mint a jó öreg diesel. Bár nekem elsőre para volt azt hittem vmi zárlatos benne. Bár kiváncsi leszek más fajta vatta és coil hogy reagál majd.

Amit küldtèl coil csomag mintha láttam volna valamelyik oldalon, megfogom ezt is nézni.

Ha ez lesz az új hobbim a horgászatról lemondhatok :smiley:

Hát igen , egyszer biztos :smiley: de remélem hamar. Mert ízben zseni a tank, még így is hogy valami nem klappol bele.

Az előfűtést sose csináltam, fogalmam sincs ott mit hogy kell állítani :smiley: az szerintem kimarad mert a végén felrobbanok modostul :smiley:

Egyébként a BPmods vattát tényleg nem kell ritkítani vagy picit azért érdemes a végét ami a vatta tartóba megy főleg mivel 3mm-es vastagabb a gyárinàl.

Szia.

Ezeket néztem , közülök az egyik 0.9-es ami dual-ban 0.45 ami már egész jó lehet, kisebb Watt-al is elvileg.

WOTOFO DUAL CORE FUSED CLAPTON NI80 0.90OHM 2x30+38 - 7 tekeréses
Fumytech Fused Clapton Ni80 Coil 26GA + 38GA. 0,53Ohm - 5 tekeréses
WOTOFO DUAL CORE FUSED CLAPTON NI80 28GA + 38GA 0.62OHM - 7 tekeréses

Ezek közül mind jó lehet a nyusziba 3mm BPMods vattával? Vagy inkább a triple core a jobb?

Köszönöm.

Annak a túlfizetett influenszernek csak a képe nagy. Mohósága fényévekkel nagyobb mint a szakértelme. Sajnos pont a totál kezdőket vezeti tátott szájjal a f@szerdőbe.

Meglepődtem hogy mindenki negativ véleménnyel van róla.

De most elbizonytalanodtam, hogy az általa mutatott fumytech coil mégse lesz jó opció és inkább Wotofo lesz. :S

Én szoktam ritkítani,borzolni a BP mods 3mm-es vattát,a Cotton Bacon után nekem tömörebb egy picit. :slightly_smiling_face:

Köszi. :slight_smile:

1 kedvelés

Sziasztok kedves @dl_csoport tagok!

Nem jutok előre a nyuszival. Vagyis de, mert wotofo 0.62 coil bpmods vatta, 0.31 ohm 45 patent. Íz , gőz ok,

De! Értem én hogy kell idő felfűteni de hogy 1,5mp vakon nyomj a tűzgombot az vicces…

Van tipp / ötlet hogy melyik mod tudja jól meghajtani? Elvileg a Smok Arcfox nem jó neki.

Köszi előre is.

Pacsi.

Közeledben nincsen másik készülék,kipróbálni azon a tankot? :slightly_smiling_face: :saluting_face:

Nincsen sajnos. Ismerősöknek is csak Smok van , régebbiek.

Vakon meg nem vennék mert ha mégse mod hiba akkor nézek majd ki a fejemből.

A Pico Pro nekem meghajtotta a Destiny-t,bár az csak 1 coil. :saluting_face:
Szerk.:Közben találtam képet reddit-en,Lost Vape Thelema Solo-val hajtja a kolléga. :saluting_face: :thinking: :wink: :grinning:

Paraméterek alapjàn az Arcfox is megkéne hajtsa. De bàrhogy próbálkozom késik a reakció.

Gondolom 90-100W -on nem késne de nem ott akarom tolni :joy:

Néztem hivatalos videót , 45-50w on rögtön reagált ott a kazán, bár nem smok modon , de nem kivehető hogy milyen modon volt. :eyes::person_tipping_hand:

2 kedvelés

Vicces hogy egy Solo mod meghajtja … a dual smok meg nem :sweat_smile::sweat_smile::frowning_with_open_mouth:

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.