Dl huzalok single dual

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Par hete gépet és kazánt váltottam aztan azon agyaltam hogy elkezdem dualba használni előre tekert huzallal. Eddig egy snowwolf egy akksis gépet nyúztam Zeus rta tankkal amit single használtam wotofo 28x2+38 0.62 ill 30ga x 2+38ga 0.9 huzalokkal. Most egy vaporesso gen 200 van fat rabbit rta kazannal és dualba nem nagyon akar működni a dolog mert folyton eget 40-50 w felett. Single be 30-40 w körül működik de nem az igazi. Tudnátok segíteni hogy milyen huzallal építsem esetleg Dl be mik azok ami ajánlottak és jó ízt adnak vissza? Magam nem tekergetnék inkább az előre tekert huzalokar preferálom. A válaszokat előre is köszönöm. Ez a jelenlegi építés BP mods vattaval.

4 kedvelés

Szia!

Első körben szerintem érdemes lenne feltenni egy képet a bevattázott építésről. Hátha van itt olyan kolléga aki szemre megmondja mi lehet a hiba amiért nem kapsz jó ízeket.

• Infóként megírhatod milyen vattát használsz.

Másod körben huzalt/tekerést szerintem ugyanúgy nehéz ajánlani mint aroma/liquidet mert mindenki más porlasztást szeret. Vannak olyan szerencsés felhasználók akik hamar megtalálják a maguknak való építést de van akiknek időbe telik.

Ha most kezdő lennék én az alábbi huzalokból vennék.

• Ni80 szál huzal
  • KA1 szál huzal
  • Ni80 fused clapton
  • KA1 fused clapton.

Tudom azt írtad előretekertet szeretnél de ha egy cipőfűzőt meg tudsz kötni akkor egy tekeréssegéddel is menni fog a coil készítés. Fontos, hogy megértsd a huzalok működését és ezt csak tapasztaltból tudod elsajátítani. Más élményt ad egy 2,5mm/3mm/3,5mm tekerés singleben vagy dual építésben.

Elméleti huzalépítés gyakorláshoz ajánlom a vapetool alkalmazást.

https://vapetool.app/

Elérhető online/Android/Ios rendszereken is.

8 kedvelés

Oldalról is tudnál képet készíteni?

5 kedvelés

Az említett tartományban kevés a gőz, vagy mi a baj?

5 kedvelés

Nekem a BP mods vatta egyébként elég tömör ebbe az RTA-ba. :smirk:
Lehet az a baj. :saluting_face:

6 kedvelés

Melyik oldalról kéred ?

Read Texas Am GIF by Texas A&M University

7 kedvelés

Amúgy igen … Nagyon feszül… Olyan mint mikor egy húsos nőre fűzőt adnak … :joy:

3 kedvelés

A linket/képet meg majd a postás hozza… :open_mouth::grin:

6 kedvelés

Nekem úgy tűnik nagyon alacsonyan ül a coil a deckbe és erre lennék kíváncsi. :smile:

Továbbá lehet 3.5-4mmes coil is bőven elférne a bankban.

8 kedvelés

Bizony, nagyon alacsonyan van a tekerés.:+1:

6 kedvelés

5mm az ajánlott coil láb hossz …

7 kedvelés

Amúgy sima szálhuzalból is lehet jó coilokat tekerni. Én a fat rabbit solo 2-ben kanthal szálhuzalt használok, duálban 30-40W között. Tökéletes íz és gőz vissza adással.

9 kedvelés

Közben utána jártam egyik redditen tevékenykedő tesztelő 4.5mm tekerést használt egy tekercses üzemmódban.

7 kedvelés

Az szép… mondjuk 3,5 alatt valszeg én sem probálkoznék

Találtam képet hogy milyen magasan kell állnia a coiloknak

9 kedvelés

Nálam imígyen:

Ez 3mm átmérővel rendelkezik, 30 wattal max., nagyon jó és bőséges gőz van. :saluting_face:

10 kedvelés

Egyébként, jól kivesézzük a témát, csak a topic indító kolléga hiányzik.! :wink:

9 kedvelés

Általában így szokott ez lenni. :sweat_smile:

6 kedvelés

Már többedik ilyen posthoz fogom ugyanaztírni, és legalább egyszer már ez volt a megoldás:
“hot-spot” - ok rendessen ki lettek dolgozva?

A folyton éget az kevés dolog lehet:
-hotspot maradt a huzal menetek között
-rossz vattázás (sok is éget, meg a kevés is)

És ami erre az esetre nem hinném hogy suóba jöhet
-kevés levegő (nem olyan muzsikus az a tank)
-túl magas teljesítmény (ki lett próbálva)

Tldr: hotspotra szavazok, coil magsság a th-t meg az íz minőségét befolyásolja de égetni nem fog elképzeléseim szerint egy ilyen levegős tank esetén.
A vattázás meg kiderül szétszedésnél, sok vatta megég, kevés vatta túl könnyen kijön és a coil feketedik meg, míg a vatta “szép” marad.

8 kedvelés

4mm a lábak hossza de akkor ki próbálom hosszabb lábakkal.

6 kedvelés

Másfajta vattát azt tudnátok ajánlani anno a Cotton bacont használtam kb 2 éve álltam at erre.

5 kedvelés