Vandy Vape Kylin V3 RTA

Sziasztok !

Próbálom megépíteni Kylin V3 kazánt, de mindig ugyanaz az eredmény gőz van íz kevés vagy alig-alig.
Coilology Framed Staple (2-28/4-.1*.3/36 3mm 0.30 Ohm 5 menet) tekercsel és Vapefly - Firebolt M vattával próbálkozom (tudom hogy mesh vatta de ez volt Master of Vape oldalán :sweat_smile:)
Leégetve az első 3 próbálkozásnál 0.13 Ohm ellenállás volt a legutolsó próbánál tekertem még egy menetet 0.16 Ohm lett végül, 50-80 W körül próbálgattam kevesebb sikerrel.
Hajtok mellette porlasztós tankokat közel 75Vg 25Pg arányban 15%-ban kevert levesekkel így nem hiszem, hogy azzal lenne a probléma.

1 kedvelés

Szia @Raven_Head!
Elsőkörben vattát cserélnék. De már nekem ez a watt is sok lenne, nem mentem double coil-al sem még 40 watt fölé. Geekvape Z RDA 0.16 ohm-al múlthéten 30-35 watt körül jó nekem. De ezt embere válogatja.
A vatta is rendelkezik betörési idővel szvsz. :saluting_face: :thinking:

4 kedvelés

Hát ez az…Furcsálom is hogy miért pont 60w fölött akar megmozdulni az akarat…

1 kedvelés

Van másik mod amivel próbára tudnád tenni? :saluting_face:

Thelma solo-m van a geekvape-en kívül

Azzal is ugyanazt produkálja? :saluting_face:

Sajnos igen, megegyező eredmény mind a L200, Aegis max 2 és Thelema solo modokkal

Másik fajta drót?
Hátha segít a videó.

Amit hozzá adtak tekercseket még nem használtam fel mert mi van ha alapon, első építés stb…amire gyanakodtam a tekercs vagy maga az építés, meg hát nem tudom hogy milyen tekercset milyen vattával szerezzek be , mert nem tudom

Kezdésnek ezt ajánlom.:

Vattából pedig a Cotton clouds-al nem lősz mellé.

3 kedvelés

Még megpróbálnám építeni single coil-al. Hátha változik valami. (sok minden fog)
Nincs ilyen RTA-m az a baj. Csak találgatok. :wink: :saluting_face:

2 kedvelés

Köszönöm
Mondjuk a videóban nekem eléggé furcsa az a 0.11 Ohm 105 watt :flushed: Most próbálkoztam 80W fölött hát… Nem tudom… Elvileg több ízt kell az rta-nak adnia mint egy subohm tanknak ? Mert a hűsítést adta (Maison Fuel - Shaken)
Tegnap át építettem single-be de úgy vettem észre, hogy sok levegő megy át hiába zárok rajta ( 0.28 Ohm ) kb 30- 50 W-ig próbáltam

2 kedvelés

Volt ilyen problémám mesh deckkel​:roll_eyes:próbálj szellősebben vattázni​:roll_eyes:olyan mint ha nem kapná fel a liquidet​:person_shrugging:persze csak tipp

5 kedvelés

Próbáltam szellősebre vattázni kevesebb sikerrel mivel, köpködés és folyás lett a vége :roll_eyes::triumph: eléggé nehéz eltalálni a méretet a vastagabb vatta miatt… jövő hét után próbálom meg újra 3-as vattával 3-4 féle vattával (Cotton clouds lerabolva) plusz a Demon Killer tekercsekkel,

5 kedvelés

Tiger coil + vivismoke vattával nem volt valami meggyőző, viszont csak nekem tűnik úgy ,hogy vastagok a coilok legalábbis a gyárihoz képest…:thinking:

1 kedvelés

4 kedvelés

Én megpróbálnám sima szálhuzallal tekerni. Én is próbáltam ilyen-olyan fonott, tekercselt, csomózott huzalokat, de a szálhuzal sokkal jobb ízeket adott.

4 kedvelés

Azért elég sok videó van fenn YT-n a kylin v3 rol … csak van amelyik segít is :heart:

2 kedvelés

Semmi baj azzal, ha Demon Killer annak az a mérete.
Csak türelmesen, hagyni kell betörési időt a vattának. :saluting_face:

2 kedvelés

Egy napig hajtottam és egy napig leraktam, nem tudom hogy a kanthal képes ilyen kokszolásra ilyen rövid időn belül de furcsa :flushed::thinking: (Demon Killer Alien Clapton)