Pont ezt nézegettem Úgyhogy valószínűleg ez lesz, de elolvasom előtte.
Xben és ebben is ferdén vágom a vattát. Xben felfele (alja hosszabb teteje rövidebb) ebben pedig oldalasan ferdén.
Mióta megvan csak a profile rdta-ra esküszöm, mióta squonk mod is van hozzá, le se tudom tenni, még sose építettem meg coillal. Nagyon fura volt elsőre, hogy ennyivel jobban visszaadja az ízeket, x-nél is, de egy porlasztósnal 100x jobb. Szegény x-em ott porosodik a tokjában
Nincs is nála jobb mesh RDA a piacon
Melyik vagy milyen mesh lappal és vattával használod?
Az oldalasan ferdén vágást azt pontosan hogyan képzeljem el? Balra vagy jobbra megdöntöd az ollót és úgy vágod meg?
Köszi a tippet
Most a wotofo nexMesh clapton van benne, de eddig wotofo nexmesh extreme-t használtam, watta meg wotofo xfiber 6mm. A vattázást jobban nem tudom szemléltetni.
Ahol a lyuk van a betöltéshez, ott rövidebb és onnan hosszítom. Ne kérdezd, próbáltam felfele is vágni, de az valamiért sose lett jó. Így viszont már december óta tökéletesen működik.
Köszi. Így már minden érthető
A vattát te hogy szoktad befűzni, hogy a mesh lap “ne tépje” meg? Én próbáltam egy trükköt, de szerintem rosszul csináltam. Nem tudom, hogy a rossz vatta befűzés vagy más bénázásom miatt ég meg egyetlen részen a vatta.
Próbáltam amit fentebb irtak, hogy egyik oldalt kinyitom és utána rázárom, azzal úgy jártam, mint ahogy te most vagy, pár nap alatt megégettem a vattát.
Simán átnyomom a cipőfüzős véget és ahogy húzom pödörgetem meg nyomom lefelé, hogy minél kevésbé akadjon be. szokott azért szép rendesen beakadni. De nem vészes. Annyi hogy amikor kész vagy, mielőtt liquidet raksz a vattára és nézni szoktam mennyire ér mindenhol a mesh lap a vattához és a tetejét kicsit lenyomom, de csak érzéssel.
Most olvasom, 70 watton tolod. Nem tudom lehet-e az (tudom 60-80 a lap), de én max 65 wattal szivtam eddig.
Köszi a tippek és tanácsokat. Most szerintem sikerült jól eltalálnom mindent.
nexMesh Clapton S + Wotofo Xfiber. Oldalasan vágtam, ahogy berajzoltad és próbáltam óvatosan “pöndörítve” behúzni a vattát. 60-65W-on bomba íze van.
Illetve mindenki másnak is köszönöm, aki tippet és tanácsot adott.
Nagyon jó az itteni közösség
Örülök ha segíthetek
Na most én is így jártam mint ahogy te csak Profile X-el…
Elsőre tök jól sikerült megtekerni (kb egy hónapja) most gondoltam újra vattázom (nem tudom miért jött ez az ötlet ).
Detto ugyanúgy nézett ki a vattám mint neked csak nálam már kb a 10.-slukknál és még égett íze is volt keményen.
Szóval újra vattáztam de megint nem sikerült.
Most elolvastam itt az ötleteket és megpróbálom azokat hasznosítva megint újravattázni.
Ui.: Amúgy egy ilyen mesh-es tanknál mennyi ideig szokta bírni egy vatta? Gyanús volt hogy közel egy hónapja szívogatom és még bírja…
Nalam egy vatta átlagban 3-5k puff.
Bár újabban töltögetek a tankba dohányoson kívül mindent
Ez olyan 1-2 hét. A rekordom 9k puff volt, közel egy hónap. De akkor csak gyümis hűsítőst szívtam.