Inkább aromázz túl de ebbe a kánikulába ne menj 65vg/35vg alá! Én inkább felfele szoktam 75/25 .
Akkor veszitek a torokhatasbol nem igaz? Egyebkent olyan 1,5 mm korul. Max 2mm
Most én is 80vg-s alaplére váltottam már…a nyárra
Ha gyümis ízekhez keresel tankokt, ez egy olcsó alternatíva:
Elég nagy tartományban állítható a levegőzése.
Ez egy klón tank, az eredeti olyan 40k körül van, ja és magyar fejlesztés, ha bejön érdemes megvenni.
Igen, vesztesz…1.5-2mm az sok
Szerintem
Sxk, ismerem amelyik klon, leirasba megtalalhatok jelek. Van nehany amit lattam. A dvarw erdekeld mindig is. Talan a pioneert kiprobalom szuk dl re. Azt mondod hogy erdemes mondjuk a klont beszerezni? Nem bizok a klonokban, ezert sosem mertem egyiket se megvenni. De ha azt mondod hogy jo es megeri, akkor egy probat meger
Jobb az eredeti nem kérdés, de inkább ez 9k-ért, mint egy új 40k-ért, mert ha nem jön be az eredetit csak nagy bukóval lehet eladni, vagy polcdísz lesz, a klónt meg szinte bármikor eladod árában.
Eddig talán a kayfun prime volt nekem az egyetlen, ahol az eredeti nem volt látványosan jobb minőség, mint a klón. ízben a klónok ugyanazt tudják, a kidolgozás minősége szokott gyengébb lenni, de a dvarwot olyan régóta és olyan sokan másolják, hogy szinte már eredeti.
Piot csak akkor vegyél, ha a th nem fontos, nekem legalábbis nem sikerült kicsikarni belőle.
Igen a kayfun klon volt az amit lattam. Es nem tudtam eldonteni. Csak nem emlekeztem biztosra , nem akartam hulyeseget mondani. Azt betudnam szerezni szinten 9k kornyeken. Utannanezek alaposan es a dwarv vagy a kayfun kozul valamelyik biztos tesztelesre fog kerulni
a kayfun prime viszont nem levegős tank, szóval ha inkább szűk dl a cél, az nem lesz jó
Akkor ez elis van dontve
a legjobb talán egy vapesystem byka se klón lenne, ha lehet kapni olaszolnál, mondjuk ez már zsebbenyúlósabb árban van
most épp van…
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-se-full-kit-clone/
de 100 eur alatt erre még jön 17 eur szállítás
Amiket olvastam azok alapjan az aromamizer lite v1.5 volt ami inkabb ugy ereztem talalna az izlesemhez. Esetleg azt probaltad, jart a kezedben?
nem, arról pont nem tudok nyilatkozni
Ertem, rendben van
Szia!
Nekem az első tankom volt a B3 és bizony én is rengeteget szívtam vele.(a szó szoros és átvitt értelmében is:) ) Szintén porlasztósról váltottam és ahhoz képest tényleg van ízvesztés. (Igaz ez minden építős tankra) Valahogy azokat a porlasztókat igen jó szívni, csak ugye marha drága. Nade amióta kitapasztaltam a berserkert, igen jó barátok lettünk. Napi használatban van és nagyon jó ízű gőzt ad állandó minőségben. Én a legnagyobb levegőzéssel használom, kb 0.98-1.2 ohm kanthal huzal(ahogy sikerül kb 4-5 tekerés széthúzva), cotton clouds 3-as vatta kettészedve. Igen lazán vattázom, de a hosszúságának jócskán meg kelle lennie hogy ne folyjon.
A coilt kb középre szoktam állítani.
Boldog szülinapot, ízes gőzöket és széles utat kívánok!
Szia, eszrevettem hogy eleg jocskan liquides az alja hogyha keves vattat teszek. Ezert is nem mertem vekonyan vattazni. De ha eleg hosszu a vatta ket szara akkor talan ez a problema megoldhato. Mekkora mag atmerot szoktal tekerni?
Ezek a 18-20+ wattok nagyon sok mtl-be, 2,5 mag, 0,9-1,3 ohm koze tekerek altalaba kanthal es ss, es 10-14 watton hajtom oket, szerintem a wattot jocskan viszabb kellene venni, mert ha sok a watt az is izvesztest okoz….legalabbis nalam!
A celom a szuk dl, 0.6 es 0.8 ohm korul szoktam epiteni, annal magasabban mar nem eleg nekem. Es gondolom most ami van 0,76 ohmnak nem sok a 17,5 watt. Tegnapi karton iz utan ez feludules. Keresem a tankot ami a celnak megfelel, lehet ha tulsagosan mtl a berserker nekem
Jaj hat szuk dlbe mas a tortenet ;D