Pre-made coil csere

Azt szeretnem megkerdezni hogy egy premade Ni80 2.5mm Coil-t és úgy a coilokat általában (atlagos hasznalattal) mennyi időközönként kell cserélni? Ha van valami leírás erről az már az oldalon akkor bocsanat de én nem találtam. Köszi!

3 kedvelés

Szia!
Ez nem ilyen egyszerű, nincs szabály. Cserélgetheted minden vattacserénél is, de én pl. claptont használok, és leégetem 2-3-4 alkalommal is, mielőtt csereérett lesz. Tényleg részben ízlés dolga. :slightly_smiling_face:van, aki minden felújításnál újat tesz.

5 kedvelés

Én sima szálhuzalokat használok. Én is kb 3-4 vatta csere után cserélem, de ez függ azért a liquid típusától is.

4 kedvelés

Én sem dobom el minden kanyarban … 4-5 rebuild simán benne van … Ugye én DL coilokat használok azok nem de formálódnak … Nem nyúlnak …

Egy szál huzzallal már nehezebb mert ahogy kihuzod a vattát már el is megy a tekerés a szomszédba … Tudom van akinél nem .. de valszeg én barbár vagyok :joy:

2 kedvelés

20ga szalhuzal ne megy el :shushing_face:

3 kedvelés

Amikor kiveszem a deckből, coilból a vattát, mindig folyatok rá vizet, és tekergető mozdulatokkal húzom ki. 100-ból 99x megmarad a coil. Még az én szenes setupjaimmal is működik :grin: szálhuzallal is…próbáld ki úgy. :wink:

Dl coil nem vetemedik . Értem

1 kedvelés

Sima szálhuzal…annyira nem tétel és 10évre van készletem ezért minden héten dobom ki, ahogy a vattát is, pedig aromamentes liquid mellett1hét után még egyik sem csereérett. Szeretem azt a friss érzést amit csakis a komplett csere ad.

3 kedvelés

Angry How Dare You GIF by Van der Valk
:rofl:

3 kedvelés

A legtisztább az lenne, hogy heti új Dani+akku, de hát a kukám meg kicsi. :cry::rofl::wink:

Tanulság: a huzal ára a történetben nem tényező. Ízlés és megszokás dolga.

2 kedvelés

Ennyit a vattárol
Ripping Nba Finals GIF by Milwaukee Bucks

2 kedvelés

Nagy tekerés, azt ritkán kell bolygatni

:heart_eyes:
Vape Pft GIF by Barstool Sports

3 kedvelés

De elég kicsi a felhő…:sob::joy:

2 kedvelés

Pg-többletes szolid MTL:grin: Nemigen több 3-400 Wattnál.
Think About It GIF by Big Potato Games

1 kedvelés

90/10
The One Where Estelle Dies Episode 15 GIF by Friends

2 kedvelés

Aromafüggő, van 87/13 keverésem is. :thinking::grin:

A kis precíz :joy:
Calculating Rocket League GIF

2 kedvelés

Volt full pg próbálkozásodnis nem ? :rofl::rofl::rofl:

Game Over I Give Up GIF by Ocean Park

2 kedvelés