Azt szeretnem megkerdezni hogy egy premade Ni80 2.5mm Coil-t és úgy a coilokat általában (atlagos hasznalattal) mennyi időközönként kell cserélni? Ha van valami leírás erről az már az oldalon akkor bocsanat de én nem találtam. Köszi!
Szia!
Ez nem ilyen egyszerű, nincs szabály. Cserélgetheted minden vattacserénél is, de én pl. claptont használok, és leégetem 2-3-4 alkalommal is, mielőtt csereérett lesz. Tényleg részben ízlés dolga. van, aki minden felújításnál újat tesz.
Én sima szálhuzalokat használok. Én is kb 3-4 vatta csere után cserélem, de ez függ azért a liquid típusától is.
Én sem dobom el minden kanyarban … 4-5 rebuild simán benne van … Ugye én DL coilokat használok azok nem de formálódnak … Nem nyúlnak …
Egy szál huzzallal már nehezebb mert ahogy kihuzod a vattát már el is megy a tekerés a szomszédba … Tudom van akinél nem .. de valszeg én barbár vagyok
20ga szalhuzal ne megy el
Amikor kiveszem a deckből, coilból a vattát, mindig folyatok rá vizet, és tekergető mozdulatokkal húzom ki. 100-ból 99x megmarad a coil. Még az én szenes setupjaimmal is működik szálhuzallal is…próbáld ki úgy.
Sima szálhuzal…annyira nem tétel és 10évre van készletem ezért minden héten dobom ki, ahogy a vattát is, pedig aromamentes liquid mellett1hét után még egyik sem csereérett. Szeretem azt a friss érzést amit csakis a komplett csere ad.
A legtisztább az lenne, hogy heti új Dani+akku, de hát a kukám meg kicsi.
Tanulság: a huzal ára a történetben nem tényező. Ízlés és megszokás dolga.
Ennyit a vattárol
Nagy tekerés, azt ritkán kell bolygatni
De elég kicsi a felhő…
Pg-többletes szolid MTL … Nemigen több 3-400 Wattnál.
90/10
Aromafüggő, van 87/13 keverésem is.
A kis precíz
Volt full pg próbálkozásodnis nem ?