Sziasztok.
Kerdesem lenne és hogy tapasztaltatok már ilyet.
A tegnapi nap uj tekeressel be uzemeltem az egyik tankomat (tauren).
A nap folyamán enyhen egett izt éreztem nem túl eroset egesz halvanyat de mivel mogyorós az liquid em azt gondoltam hogy friss vatta plussz uj tekerés kihozott egy ilyen izt a liquid ből.
Egyszer csak ki irta a gepem hogy old coil-new coil.
Nem tulajdonitottam neki különösebb jelentoseget.
Kapcsoktam egy new coil opciót es minden ment tovább.
Egy bizonyos használat utan egyre sűrübben jelezte ezt a gép addig amíg mar ki irta hogy nincs a tank a gepen check atomizer feliratot es többször egymás utan.
Gondoltam kontakt hiba vagy valami ilyesmi lehet a gepemnel. Ugy hogy gép kikapcs.
A mai napon át cseréltem a tankomat egy regebbi gépemre és rovid használat után annal is ki írta az old coil-new coil opciót.
A hibasnak velt gepem eddig hibátlanul mukodik.
Igaz hogy a masik eddig hibatlan gepemnel eddig egyszer irta ki a tauren tankomnal de eddig ilyen nem nagyon fordult elő a tobbi tank haszálata kozben.
Leget hogy a tekeresemmel van gond?
Valami fele zárlat vagy hasonlo amitől a gepem igy reagál? Gyári coil van benne clapton 2,5 magos 5 tekerés.
Használat kozben mikor tuzelek kicsit lassan fűt fel a coil es van egy szercsegő hang ami ha abvahagyom a gom nyomását meg nagyon rovid ideig halahato. (Tized másodperc.) Ebből is gondolom hogy valami gáz van a tekeréssel.
De be zavarhat igy a gepem mukodesebe,kijelzésébe?
Szia @anon98331404!
Nekem már volt ilyen! Kettőt nézz meg!
Alul a csatlakozó jó e, nem lötyög, lehet nem ér le az aljáig stb. A másik szedd szét a tankot, nézd meg a tekerést jól áll e benne, a lábakat különösen, nem mozog, nem áll ki. A tank labtartót is nézd meg!
A tank 510 ese is rendben van.
Nem mozog es eléggé ki áll tehát érintkezési hibanincs.
Ki szereltem a coilt.
Kicsit koxosabb a kelleténél nem értem hiszen új,nem reg szereltem be.
És gyári clapton.
A vatta nem égett és nem dohany kivonatot szivtam ami nagyon koxolna.
Nem ugrál.
Semmilyen érték nem valtozott.
Most azt a modot használom amin a tauren kazán volt.( amire azt gondoltam hogy zárlatos) egy másik tankal.
Eddig hibátlan.
Gyári tauren clapton coil volt benne de eddig nem volt vele ilyen gondom.
Ezért is gondoltam arra hogy a gepemmel lessz a gond.
Ezt a modot fogom ma egesz nap használni a taifun gt one tankal es ha megint jonnek az érdekességek akkor a gépemnel van a gebasz.
Ezt a tankot mar napok ota használom gond nelkul úgy hogy ha valami nem klappol akkor a gepem lessz a ludas.
Köszönöm szépen a segítséget
Mar keztem aggodni hogy a gepem a rossz.
Egy honapja vettem.
Ma egesznap tesztelem hogy minden rendben van e vele.
Még egyszer köszönöm