Komolyan belém ötlött a felismerés, érdemes lenne egy motorolajszűrő leszedő mintájára, természetesen zanzásítva a kazánok méretére egy gumirozott a nyitás irányába ráfeszülő-megmarkoló miniatűr szerszám. Levédve jogdíjjakkal Dölalé. Minden High end megvételét, gondtalan, gőzöléssel eltölthető szabadidőt biztosítva. Mit gumikesztyű, kerékpárbelső Hawaii- dizsi…
Természetesen nem párba, hármasával árulnám tudva, hogy kettő is elég, de így többet kérhetnék…
Nekem ilyen gondom 13év alatt sosem volt…már leírtam miért…és mivel AIO-t használok már nem is lesz.
Tömítéseket tessék liquid-del kenni és semmit sem ezerrel rászorítani…ennyi.
Ha így is szorulna akkor az a menet már sérült előzőleg az erőltetéstől vagy gyárilag selejt volt.
ezt már árulják…(mióta vapelsz?)
Akkor Te kiestél a célközönségből. A 18-as karika mintájára, rájövök, hogy az AIO- ót miképpen tudnám megjeleníteni, ígérem megteszem…
RTA-ába kb.3 hónapja Pod-ba 6. Már megint nyitott kapukat döngetek. ÁÁÁ visszavonulok…
Értem…
Van,de szerencsére egy rta nál sem kellett alkalmaznom.
Sok felesleges dolgot megvettem az elején amit azóta sem használok
Jó neked, szerény személyem mostanában nyírta ki a 3-at
Mit csináltál vele Bea?
Hát kazánt tekergettem
Aztán lekopott a megfogórész. Aztán már az is csak elforog. Tudom, nem vagyok valami jó szerelgetésben
Ilyenem nekem is volt. Sajnos a műanyagja elavult, és szilánkosra tört. A kerámia csipesz hegyeket átszereltem egy fém csipeszre. A szorult kazánoknak maradt a gumikesztyű, és a fagyasztó. Szerencsére a By-kák-on a már bejáródott jó palástok nem szorulnak meg. Ami szorulásos volt, az még új korában is az volt. Azok el is törtek. Mondtam én annak idején is, hogy ezeknél a klónoknál, amelyik túléli az 1 évet, az már többet nem fog eltörni. Dvarw-ok meg alultöltősek, azoknál nem kell palásthoz nyúlni általában.