Köszönöm a kedves szavakat és bizalmat a tekeréshez
Mivel nem hetente cserélek (eddig legalább is nem) porlasztókat mint Edina írta,nem zavar,hogy porlasztóm van.Egyenlőre nem hiszem,hogy “lenne időm” (tudom,hogy arra van időnk,amire tényleg akarjuk)tekeréseket csinálni.
Engem sem érdekelt a tekerés, több oka is volt ennek. Szerettem a porlasztókat, szerettem az egyszerűséget és a megbízhatóságot amit nyújtottak. Aztán az első “belenyúlás” után jött az ötlet, próbáljuk ki az építést, talán olcsóbban jövünk ki.
És onnantól nem is maradt más, csak az RTA-k világa. Volt vele szívás, szenvedés, sok-sok elpazarolt huzal (amelyek már nem voltak menthetők), törött palást és elgurult csavarok, káromkodás az asztal alatt, keresve az elgurult, kiesett “alkatrészeket”. Nekem még a mai napig időrabló “szórakozás”, de megéri! Arról, hogy mennyit szenvedtem vele, Zoli és Tibi is tudna mesélni, bár remélem nem teszik
Az előre tekert coilok világa pl nem az én világom, sosem szerettem őket és ezután sem fogok rajongani értük. Jó, ha megszenvedek az aprócska sikerért . Jelenleg is hever a ládában néhány, de inkább újra és újra nekifutok a saját tekercikelésnek. Biztonsági tartaléknak viszont nekem tökéletesek. Ezért jó a vape világ, azt teszed ami jólesik és úgy, ahogy jólesik! És senki sem pofoz fel mindezért.
Egy kis adalék az időhöz: lízingelt gyerekeink egyike tegnapelőtt jelentkezett abbéli igényével, hogy élete első tankját építené meg és tudja, segíteni akarok neki . Onnan indultunk, hogy a tankot sem tudta szétszedni, a huzalt nem tudta megbontani, a Vaperina Tekerdéjét, az alapokat, mindent meg kellett nézni, mutatni. 20 perc alatt kész tekerés volt a tankban, bevattázva, liquidezve összeszerelésre kész helyzetben volt minden. És ez nem az én érdemem. Szóval az idő nem lesz akadály. Mondom ezt annak ellenére, hogy pl a vattázás az utóbbi időben olyan szinten okoz nehézséget, hogy az már a vicc kategória.
Kíváncsi lettem
Miért nem szereted a kész tekerés?
Miért nem szeretem? Kissé kétértelműen fogalmazva: mert szeretem a kézimunkát! (elnézést a frivol humorért).
Tényleg jó elbíbelődni a készítéssel. Megvan a maga rítusa a dolognak. És mocsok jó érzés, amikor sikerül valamit pont úgy (hazudtam: megközelítően úgy) megtekerni ahogy terveztem.
Emellett a kész coilokkal nekem nem volt annyira jó tapasztalatom és igazi fösvényként sokallom a kényemért fizetendő árat is. De kiemelném és hangsúlyoznám mint minden, ez is teljesen szubjektív!!!
De hát ezt valahogy be kell nem tudom mit csinálni…tekerni…és vattázni
Valóban ezt be kell csinálni és vattázni.
De ebben az esetben: csavar ki, coil be, csavar be, láb levág, igazítás, vatta be, igazítás és kész.
Most nyissak újat vagy van valahol szó a kész tekerésekről?Próbáltam keresgélni,de nem találom…
Én nyitnék…
Az új felhasználóknak nagy segitségek ezek a témák.
De van róla szó az oldalon.
@anon88785338 válogass.
Igen-igen! A kihívás (mint sok minden más is) nálam akadt, pontosabban még nem is indult el. Ha minden jól megy, akkor hamarosan abban a témában is jelentkeztem.
Köszönöm.
Ebből kettőt elolvastam mielőtt kérdeztem,hogy van-e valahol infó…de nem találtam meg a gyárit benne.De lehet csak átugrotta a figyelmem,mert közben dolgozok