Enyhén csajos irányba lendülő masszív uniszex. Nem rossz amúgy. Elegant. Majd megveszi harmadiknak bálba, színházba is jó
Nekem is van feketébe unisex igaz…
Én is feketére, csak akkor érzem, hogy nem oke, nehezen bírom mármint szívni az lemaradt
Pedig kicsi és szekszi.
Igaz out of stock a fehér…
De van ezüstben is, igaz az élőben nekem annyira nem jön be valamiért annyira.
Amikor alattomosan de egyenletesen berakódik, és csak íztelenedik el a leves…de gőz az van
Hát én odáig megyek, hogy már az sincs
Elég fasza stádiumban van ma úgy elfáradtam, hogy este nem volt energiám tekerni, vattázni.
Rossz vaper vagy, Zoli!
Hát ez az, pár napja raktam tisztába a bájkát, már alig van íze a strawberry macaronnak, de még egy picike van, szóval még chilllll.
Most miért mondod ezt a druszádra?!
Jobb megbeszélni
Meg érkezett a fehér ?
Hát én is lusta vagyok, de ez a byka valahogy kifog mindig rajta, pedig pofon egyszerű. Nem tudom @Janos_Groszeibl miért égette el 2szer is az ss huzalt? At kellett valtanom a masikra
Rohad nagy mázli, hogy elsőre a dzsigolók összekavarták, mert jobban szeretem, mint a full fémet. KARMA
Túl nagy teljesítményen hajtod
Izzításkor? Nem szereti a nagy kakaót. Törik.
15 w az nagy?
Ez Very big
Én mindenbe is ss-t rakok, 28ga, 6-8 tekerés 14,5 watt, eddig nem volt gondom vele.
Pedig Ő az esetek többségében csak pár darab ártatlan drip tipet rak a kosárba, arról nem tehet, hogy a 21. században mindenféle aljas módon bemásznak más egyebek a bevásárló kosarába, és nem tehet mást mint üt neki egy határozott entert!?
Ez az, én is, de itt elégett