Sziasztok!
Kisregény következik
Egy hete álltam át, most egy Oxva xlim podom van, de már váltanék.
DLezek vele, 0,8 Ω olyan 12-14 W közt.
Próbálgattam más Ω podfejeket, variáltam a Wattot, levegőzést, 70/30 shortfill, 50/50 nicksalt, különböző nikotin erősségekkel, a torokkitépőtől a meg sem kottyanig.
Váltáskor jó volt, nagyon élveztem, de valahogy kevésnek érzem már az ízeket, meg az egész “élményt”, ami az elején kielégítő volt.
Égett íz nincs, 4 beépített porlasztós eldobható podfejem van, mind szolgálatban, váltogatom az ízeket, amibe egyszer 50/50 került abba nem tettem 70/30at, nem mind porlasztógyilkos édes aroma, szóval durva lenne, ha 5 nap alatt kivégeztem volna mindet, átlagban kb 300 slukkot számol naponta a gép, de nem egy fejet használok végig.
Nem gondolnám, hogy ez a klasszikus ízvakság lenne, de persze ki tudja, viszont eddig is ezeket éreztem, csak most valahogy többet akarok, úgy érzem, mintha nem használnám ki a liquideket.
Mintha valami gátja lenne az ízeknek, nem jönnek ki rendesen. Pl egy Dinner Lady nicsalt citromos süti, ha szívom MTL és DL is csak a tésztát érzem, de ha csak a számból tüdőzés nélkül fújom ki az orromon, megjelenik a citrom és egy egészen elképesztő komplex süti íz is. Szóval akkor a gép jó és az én biorobot testemben van a hiba?
Váltanék egy kicsit komolyabbra, viszont építgetni egyelőre nem szeretnék, az majd egy következő lépés lesz. Kaptam egy Vaporesso Swag II-t, ehhez vadászom tankot, egy Nautilus 3 az, amivel szemezek, mert Fehér Tamás videója alapján hiába MTL, szűk DLre is jó. A Liquidcity kínálatára hagyatkoznék, mert nagyon gyorsak és imádom a liquid választékukat, jó lenne mindent tőlük beszerezni.
Végre eljutottunk a kérdésekig, köszönöm hogy kitartottatok!
Tévesen feltételezem, hogy erőteljesebb ízeket és komolyabb élményt tudnék elérni egy ilyen konstrukcióval, mert a cserélhető porlasztók sosem ütik majd át a plafont?
Van érezhető ugrás a kettő között vagy ugyan azon a szinten mozognék és csak felgyújtanám a pénzt?
Az összevadászott infókból és a jelenlegi podfejekből kiindulva 0.7Ω mesh porlasztót tervezek hozzá rendelni, mert néha jólesik magasabb Watton. De ha adott esetben más lenne az igényem, rövidítem az élettartamát, ha az ajánlott teljesítmény alatt használom?
A hatalmas gőzmennyiség annyira nem prioritás, inkább az, hogy ne legyenek fátyolosak az ízek.
Annyira sok az infó és olyan nagy a zavar, és ezek még csak a cserélhető porlasztósok! :'D