Üdv, sziasztok! Lenne egy kérdés illetve észrevétel, miért lehet az,hogy podban ugyanannak a lötyinek MTL-rtaban semmi ize? Superfine mtl coil (vandyvape, bp mods vattával,cotton baconnal, titanium fiberral is próbáltam, egyiknek sincs ize. Alany egy brunhilde mtl.
Szia. A kis kazantér az oka. Ha van rá lehetőséged próbálkozz kissebb kazanterű RTA-val, pl Bishop, vagy Steam Crave Classic, és megjönnek az ízek. A Brünci egyébként is háklis, nagyon el kell találni, hogy jó legyen.
lett egy bishopom is, viszont ebbe se olyan finom egyik lötyi se mint a podba.
Hányas magra tekered és milyen vattával?
2.5mag bp mods vatta
Nálam 2es magon Cotton Cloud’s-al No.1. Javaslom tégy egy próbát. 5, max 6 menettel.
amiből tudok épiteni.coil előretekertek. vandy vape A1 superfine mtl fused clapton 30gax2+38ga
vagy mtl fused clapton ss316 2-30/40
vatták: cotton bacon, titanium fiber, bp mods vatta mi legyen?
én is így használom de a vatta két végét levágom kb.45fokban.
Ezesetben ritkíts a BP Mods vattán. A Bishop nehezen hozza az ízeket, ha sokallja a vattát. A többi vatta túl tömör. A huzaljaid közül majdnem mindegy, mert a levegőzéstől függ hogyan hűl. Ha a későbbiekben lesz lehetőséged szálhuzalt venni, akkor azzal jobb lesz majd, mert ezek sajnos sokak bele. Legalábbis szerintem.
ritkitottam, ugyanugy semmi. bombo supra reserveat probalom, podban iszonyat édes és finom, ebbe pedig inkább száraz és iztelen .
Akkor már csak a huzalra tudok mutogatni. Nekem minden istenkirály a bishopból. 5-6 menet Kanthal 2es magon cotton cloud’s-al. Vagy talán a watt lenne kevés? MTL claptonnak azért kell 13-15 watt. Persze ez levegőzésfüggő is. Ha kis AFC-kkel használod melegedhet mire eléré az optimális porlasztási hőt.
17-19 watton piritom 2db 1mm afcvel
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.