Sziasztok! Nem vagyok jó a témában, segítségre szorulok kicsit.
Nemrég vettem egy Vaporesso Xros 3 mini-t, az elején minden jó volt, íze is volt a liquidnek stb.
Most vettem új liquidet (nem előre kevert). És kipróbáltam azzal, de valamiért olyan “nehéz” íze van, vagy hogy is mondjam. Nem engedi át úgy a levegőt, ahogy eddig és kicsit ilyen égettem íze lett. Valaki tudja mi lehet, vagy csak a liquiddel van a gond?
Igen a liquiddel lesz a gond, mivel csak az változott. Valószínűleg a porlasztó nem tudja felvenni a liquidet , feltételezem sűrűbb mint az előzőleg használt liquid. Hozzá kell adni egy kis PG-t és rendben lesz.
Az lesz mint nekem.
30 PG / 70 VG-s alaplés levestől meghal az Innokin Zlide Z-coilporlasztó, egyből dry hitet ad mert a vatta benne nem szívja be a tekercsig a folyadékot.
50/50-es liquidet kell használni.
Továbbá a DK márkájú longfilleknél akármivel öntöm fel még a megtekert Cotton Cloud vattával épített RTA tankomnál is egyből dry hit.
DK-t nem veszünk.
Általánosságban a porlasztókon lévő vatta előtti lyuk méretéből vagy formájából lehet tudni, milyen keverési arányú liquiddel tud működni. Pici lyukak: 50/50, nagy lyukak, vagy ovális lyukak : 70/30