Sziasztok!
A kérdésem úgy szólna hogy eladtam a sub ohm tankom podra váltás miatt és maradt még sok 30-70es lötyim bele rakhatom ezt a 0.7ohmos podom vagy inkább ne?
Plusz ha valaki tudna segíteni hogy ha 20ml 50-50es aromat felöntők 30-70es nikotinos alaplevel az akkor végül milyen arányú lötyit eredményez?
Szia. Nem biztos, hogy jó lesz, attól függ milyen POD és milyen a kialakítása a porlasztónak. Ha VG többlet akkor dry hit veszélye fenn áll, ha PG többlet akkor meg lehet folyni fog. Mivel nem írtad pontosan melyik felé billen a mérleg nyelve, így csak a VapeDIY használatát tudom javasolni.
Tapasztalatom szerint gyorsabban eszi meg a podfejet/porlasztót, ha VG többletes liquidet fogyasztasz a podban. Hasonló okokból jutottam erre a következtetésre, mint amiért kérdezted. Ráadásul durván kokszol és ahogyan már írták, dry hit, nem fogod szeretni.
“Löttyintsd” meg (VG többlet esetén) egy kis PG-vel, legalább 60/40-re, de akár 50/50-re, kicsit hagyod összeérni és mehet a podban. Szerintem.
Igen vg többlettről lenne szó köszönőm a segítséget.
Viszont ha egy már kész liquidet felhígítok pgvel nem kevésbé intenzív az íze
de, halványabb íz lesz…a felöntésre szánt pg-t is ízesítsd előtte
PG az ízekért felel tudtommal, szóval, némi érlelés után kisebb az ízvesztés, de nyilván valamennyi lesz. Én shortfillen próbáltam, ezt még hozzáteszem. Ami biztos, vg többlettel ne podozz Ezzel nem kell kidobnod a leveseid. 60/40-es arányt már jól kezeli. (Nálam Geekvape Wenax Q és egy Geekvape Sonder üzemel).
Rendben köszönőm a sok segítséget
Ízekért, és a th-ért. Nekem ez fontos volt.
Nagyjából én szívok itt a fórumon 80-85 pg többletes liquidet.
Annak gáz, aki PG érzékeny. Amúgy télen-nyáron működik.
80-85 Nem folyik ki? (gondolom nem, miért mondanád…)
A legtöbb tankom liquid control-os, de amelyik nem, abból sem folyt még ki.
“Volt szerencsém” megkostolni az alaplevet amit használsz …csoda, hogy annyi pg mocsoksz@r ízéből élvezhetőt lehet mixelni aromával
Szia! XLIM Pro 30/70 pg/vg teljesen jó. 1 hónapig bírta az 1.2 ohm-os fej.