Sziasztok. Új vagyok itt és új vagyok az e cigi világában is ezért lenne pár kérdésem és elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de tanácstalan vagyok. Cigiről jöttem át és egy ursa nano pod-ot vásároltam, aztmondták ez jó lesz kezdésnek. Teljesen meg vagyok elégedve vele nicsalt-ot használok egyelőre hozzá viszont szeretnék áttérni a longfill-re. Jönnének is a kérdéseim 60pg 40vg arányban kevert longfill jó lesz hozzá? Valamint most 0.8-as tankot használok, az 1.0 az jobb? Néha tapasztaltam folyást a tankon, nemtudom hogy a liquid sűrűsége befolyásolja (50/50 nicsalt) vagy csak gyártási hiba .
Előre is köszönöm a válaszokat
Szia. Üdv közöttünk.
A 0.8 és az 1.0 pod között nem fogsz tapasztalni jóformán különbséget.
Ha azt tapasztaltad, hogy 50/50-es folyt a 60pg-s még hígabb lesz…
Én a longfilleknél is maradnék a 50/50-nél.
Véleményem szerint a longfilleknél az ember kifizeti pluszban,az érési időt. Az aroma sokkal olcsóbb általában,de ugye ott hosszabb,az érési idő. Amúgy az előttem válaszolóval teljesen egyet értek.
Értem aha. De mondjuk ha egy 70vg30pg sűrűséget használok az nem fogja hamar megenni a porlasztót azért mert sűrű? Esetleg télen ez nem okoz majd gondot?
Nem. Inkább az aromák ízesítése ( gyümölcsös, desszert,dohány) van hatással a porlasztóra.
Télen sem lesz gond, gondolom szobában, zsebedben tartod majd amikor meg kint szívod úgyis “fűti” a mod
Na az zsír jolvan köszönöm így már egy kicsit nyugodtabb vagyok, még a longfill keveréssel vagyok kicsit minuszba de az is meglesz
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.