Pod system Ursa nano

Sziasztok. Új vagyok itt és új vagyok az e cigi világában is ezért lenne pár kérdésem és elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de tanácstalan vagyok. Cigiről jöttem át és egy ursa nano pod-ot vásároltam, aztmondták ez jó lesz kezdésnek. Teljesen meg vagyok elégedve vele nicsalt-ot használok egyelőre hozzá viszont szeretnék áttérni a longfill-re. Jönnének is a kérdéseim :blush: 60pg 40vg arányban kevert longfill jó lesz hozzá? Valamint most 0.8-as tankot használok, az 1.0 az jobb? Néha tapasztaltam folyást a tankon, nemtudom hogy a liquid sűrűsége befolyásolja (50/50 nicsalt) vagy csak gyártási hiba :man_shrugging:.
Előre is köszönöm a válaszokat :blush::blush::blush:

Szia. Üdv közöttünk.
A 0.8 és az 1.0 pod között nem fogsz tapasztalni jóformán különbséget.
Ha azt tapasztaltad, hogy 50/50-es folyt a 60pg-s még hígabb lesz…
Én a longfilleknél is maradnék a 50/50-nél.

4 kedvelés

Véleményem szerint a longfilleknél az ember kifizeti pluszban,az érési időt. Az aroma sokkal olcsóbb általában,de ugye ott hosszabb,az érési idő. Amúgy az előttem válaszolóval teljesen egyet értek.

3 kedvelés

Értem aha. De mondjuk ha egy 70vg30pg sűrűséget használok az nem fogja hamar megenni a porlasztót azért mert sűrű? Esetleg télen ez nem okoz majd gondot?

1 kedvelés

Nem. Inkább az aromák ízesítése ( gyümölcsös, desszert,dohány) van hatással a porlasztóra.
Télen sem lesz gond, gondolom szobában, zsebedben tartod majd :grin: amikor meg kint szívod úgyis “fűti” a mod :wink:

1 kedvelés

Na az zsír jolvan köszönöm :blush::blush::blush::blush: így már egy kicsit nyugodtabb vagyok, még a longfill keveréssel vagyok kicsit minuszba de az is meglesz :grinning:

1 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.