Pod-hoz keverés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Ursa Nano Pro 2 podhoz jók e a terveim? Rendeltem longfill aromákat és azokat szeretném bekeverni hozzá. Úgy terveztem, hogy a Tribal Force nikotinsó boosterrel (50PG/50VG) húzom fel és így a 24ml-s flakonba tennék 9-10 db-ot. Már kaptam infót, hogy ez így teljesen rendben van, de azért kiírtam ide is, hátha van valakinek javaslata a további kevergetéshez. :slight_smile:

Szia ! Az úgy 16 mg/ml nikotin tartalom lesz … Amúgy teljesen rendben is lenne . Attól függően,hogy mennyire vagy erős nikotin fuggő mert azért az combos …
Én másfél doboz piros Marbirol … 18 mg/ml el szoktam le . …

4 kedvelés

Főleg,ha úgy 25 watton hajtod a vasat ahogy a képeden látszik :joy:

4 kedvelés

Az úgy pont jó akkor. Erős dohányos voltam, tekertem anno a cigit abból is elment egy doboznyi, utána Iqos/Glo töltetekből 2 doboza majdnem naponta. 8-10 csík Neo-t vettem/hónap a párommal. Szóval a költségeken tuti spórolok így és egészségesebb is. A 16mg az jónak hangzik.

4 kedvelés

Már levettem 18-ra, azt mondták nekem, hogy a 0.6-ost azt úgy küldjem vagy 18.5-n​:rofl:

Természetesen vépelni bárhogy olcsóbb mint az analóg… ,de javaslom ,hogy szépen a nikotint is vedd vissza … Észre sem fogod venni ,ha fokozatosan lejjebb és lejjebb mész… Melóba még most is pod-ot használok és már abba is 8-9mg nikotin van csak … 16 wattra …

4 kedvelés

Köszönöm a tanácsot, megpróbálom!

4 kedvelés

Igen olyan 18 watt az teljesen korrekt … Azért ez mégis csak egy pod … Kis mesh porlasztó van benne
Kis akumlátorral … Álltalában a gyártók szeretnék túl nagy számokat rá írni … Hogy ezt is azt is bírja , de ez szinte mindig kamu az ilyen kisebb rendszereknél …

4 kedvelés

Még annyit ide, hogy ugyanez a keverés egy 60mls-nél 20-ról feltöltve 40-re az milyen? Dinner Lady Lemon Tart 20ml felhúzva 4 Tribal Force 20mg/ml-el.

Még van egy 10ml PJ Empire amit 5 db-al húznék fel.

13 mg

1 kedvelés

https://diy.vaperina.cc/

Van itt minden féle segéd …

4 kedvelés

16,9 mg

4 kedvelés

Köszi! Kezdő vagyok még nagyon​:smiling_face_with_tear:

2 kedvelés

Helyes … Én is :joy:… De itt mindenki így kezdte … Kérdezz bátran

4 kedvelés

Fuuu nagyon jó, hogy van ez az app, imádom!:laughing::raised_hands: