Tudom nemsokan longfilleztek,hanem inkább aromával dolgoztok…
Nekem a Pinkman aromával sem sikerült és longfillel sem.
Az aromából 20%-ban kevertem.Úgy,hogy a végeredmény 50/50 legyen.
A longfillt nem úgy csináltam,hogy a címke tetejéig öntöttem az alaplét,hanem kimértem ahogy írta az ajánlás.14ml aromára 46ml alaplé.Így majdnem teljesen tele lett a flakon.Nehéz is volt rázogatni,mert nem volt sok üres hely.
Ezt 70vg-s alaplével öntöttem fel.
Sajnos egyik sem ízlik.
Ennyi van a longfillben és ennyi aromám maradt.
Mi lehet szerintetek a végeredmény,ha ezt a kicsi aromát hozzáöntöm a longfillhez?
Katyvasz?Pancs?
Vagy rosszabb számomra már úgy sem lehet és 1 próbát megér?
Szia.Az íze csak akkor ízlett,amikor elsőként a NicSalts-ot vettem meg.Akkor imádtam.Amikor aromáztam vagy longfillt csináltam,nem lett olyan az íze.Egyiknek sem.Nem tudom meghatározni,hogy mi nem jó,de nem szeretem szívni.Tegnap este vattáztam újra és tettem a tankba a longfillt,de mindjárt ki is öntöm és vattát és ízt cserélek,mert számomra nagyon nem finom.
Ha valóban csak a címkéig,vagy addig sem kellett volna töltenem alaplével,akkor sok lett az alap.Ez mehetett az íz rovására.Ezért gondoltam,hogy azt a kis aromát még beleöntöm.Saccra sem tudom mennyi lehet az a megmaradt aroma.
Miután jelenleg mindkét adagod kuka… Keverd be, megkóstolod és ennyi. Ha nem jó, mehet az eredeti terv és kiöntöd. Ha bejön, nyertél néhány milli Pinkmant. Kész.
Ha bekeverted, szívd is el! Ez az alap…
Több is veszett Mohácsnál és szerintem mindannyiunknál.
De miután eleve lefolyóban végezné az elmondásod szerint, mert szívhatatlan, akkor nem mindegy? Próba cseresznye.
Sima Coton Bacon-t használok, hogy hamis-e vagy sem nem tudom, ajándék volt.
Azonnalra, mint az építős videókon, nekem sose finom, egy nap után lesz mellékíztelen ha újra vattázok.