Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan oldalt ahol paypal fizetés lehetséges?
Elsősorban kész liquid-et vennék nikotinnal.
Szia. Nem vagyok biztos abban, hogy tudsz majd PayPal-al fizetni. Úgy tudom még szigorítva vannak és a vape-el való kereskedelmet nem támogathatják semmilyen formában. De talán jön valaki aki többet tud nálam.
Szia,
Vapeototal-on és az LPV-én is úgy szoktam fizetni.
Only vaping!
Mennyi idő a szállítás?
Kész liquid is van náluk?
4-5 munkanap. Csak hardverek-et és kiegészítőket rendeltem tőlük. Mi az a kész liquid?
Legegyszerűbb ha megnézed az oldalakat. Ha arra gondolsz, hogy nikes, akkor ha jól emlékszem mindkét oldalon lehet kapni max 18-kat. Olyan sokféle van, hogy nekem nem volt időm ezeket böngészni, és csak magamnak keverek (nekem az jön be, ha én állítom össze kedvem szerint a liquideket.) Only vaping!
Igen, sajnos egyre több oldalon nem lehet már fizetni vele. Nálunk is már csak a vape42-n lehet. Eddig lehetett aromaparadise, liquid-aroma, de már nincs feltüntetve.
Kész liquid amivel nem kell semmit csinálni csak szívni. Eddig én is kevertem, de nem igen van olyan ami ízlik. Gondoltam ezt is kripobálnám.
Lvp-re egy linket kérhetnek?
Most kipróbáltam és az aromaparadise feldobja nekem fizetési opcióként a paypal-t. Only vaping!
https://www.lepetitvapoteur.com/en/
Only vaping!
Na az jó. Én nem léptem be csak a szállítás és fizetés menüt olvastam. Eddig ott is írták.
Hello
A lepetitvapoteur-on lehet ugyan paypal-al fizetni de 90%-ban neked kell beboostolni a kész liquid-et.
Elég sok fajta kész liquid van náluk de a legtöbb 0-ás.
Hát körbe néztem. A kész liquidek marha drágák. 10ml majd 2000ft.
Úgy hogy most azt nem veszek ennyiért
Azért az árért már aromát kapok.
Amúgy milyen pénznemben kell fizetni? Euró? Vagy lehet forintban?
Szia Zsolt!
Fizetésnél én általában az adott webshop által meghatározott pénznemet veszem figyelembe.
Ha Euro,akkor a paypal fiókomban a termék kifizetése előtt átállítom a “Pénztárca” menüpont alatt Euróra.
Így:
Köszi. Közben megtaláltam az oldalon, hogy euróban kell fizetni. Már le is adtam a rendelést
Október 26.-án rendeltem a le petit oldalról. Közben volt egy hétvége és november 1. De ez akkor is röhej
Szia Zsolt
Nem tudom mi a röhej tárgya…
Megnézted a térképen, hogy honnan rendelted? Ez nem a szomszéd. 26-án rendelted (nem tudom délelőtt vagy délután), de másnap már a szállítóknál volt a termék. Onnan bevitték a központjukba utána másnap már Németországban volt ahol van egy köztes átrakó állomás és ugye a hétvége és az ünnep. Neufahrn-ból már egyenesen Mo-ra jön, utána még kb. 1 nap és a magyar szolgáltató kihozza. Nem másik földrészről hozzák, de nem is kell rá heteket várni.
Szerintem nem röhej, nagyon korrekt webáruház.
Ui.: nézz bele ebbe a topicba: Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Only vaping!
3 éve tőlük rendelek és szinte mindig kb. másfél hét a szállítás.Amit ők írnak e mail-ben érkezési idő az sosem valós, Október 31-én rendeltem és azt írták hogy November 4-én érkezik a csomag,ja persze…
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.