Lepetitvapoteur oldal

Sziasztok!

2-3hete rendeltem a lepetitvapoteur.com oldalról, megjött a szállítmány, gondoltam rendelek még aromát, hatalmas választék van náluk. Beraktam a kosárba a termékeket, majd fizetés. Itt jött a baj, nem engedett fizetni, majd írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy nem tudom a terméket kifizetni, és kb 2-3 héttel ezelőtt már rendeltem, akkor gond nélkül megérkezett a termék Magyarországra, de most nem enged fizetni. Erre kaptam a választ, hogy a futárszolgálat nem veszi átba terméket, amit kicsiny országunkba szállítanak, mivel adóköteles termék. Szóval ez az oldal is ki van húzva a listáról, kivéve ha valamelyik szomszédos ország közelében lakik valaki. Szlovákia, Ausztria területe ami nekem közel van, gond nélkül megy csomagpontokra a termékek.

Gondoltam megosztom veletek az infót.

13 kedvelés

Sajnos a napokban már belefutottak mások is…ez ennyi volt :cry:

5 kedvelés

Szia.

Ajánlom figyelmedbe a következő postot.

7 kedvelés

Amúgy a szlovákoknál is adóköteles, de ott nem vizslatják a fináncok a netet EUs shopok listázása miatt…egyelőre.
A KGST-ben mi voltunk a legvidámabb barakk, az EGT-ben pedig a legsz@rabb :face_with_diagonal_mouth:

6 kedvelés

Sajnos ez így van, az a baj hogy Eu-ba vagyok, de saját szabályok vannak még extrába nálunk. Nem is értem mire jó ez. Nem akarok politizálni, de ez eléggé érdekes. Emlékszem amikor a cigarettákat betiltották azt mondták, nyugaton sem lehet. Németországba a kocsma nem is kocsma cigi nélkül. Na befejezem mielőtt az admin kidob :slight_smile:

3 kedvelés

Ha ez is meghalt, mint forrás (ma én is ezt tapasztaltam, pedig már évekkel ezelőtt is rendeltem innen, az utóbbi évben meg csak inben), akkor 13 év masszív ecigi (napi 30ml) után vissza a dohányzáshoz.

10 kedvelés

Azért van még itthon is lehetőség rendelésre.
:saluting_face:

8 kedvelés

Köszi az infót, én is tegnap futottam bele :frowning:

4 kedvelés

5 kedvelés

Én ma futottam bele​:disappointed_face:

Rendelni akartam, mert fogyóban van mindenem és akkor láttam, hogy hozzánk nem szállítanak​:disappointed_face:

Tud esetleg valaki megbízható oldalt ahonnét tudnék rendelni?

3 kedvelés

Igaz Német vonalon, boltokkal folytatott beszélgetések során jött felszínre, hogy valami licenc jogot nem vásáronak meg, ezért nem tudnak hazánkba szállítani. Tehát forgalom és pénzkérdése lenne az egész ? :thinking:

3 kedvelés

Én se tudok már rendelni valaki tud hasonló megbízható alternatívát küldeni nekem nagyon megköszönném végre le tudtam tenni a cigit hála a vape-nek és most már ez a bolt se szállít.

2 kedvelés

Neked is szia.

Ha szorgalmasan olvasol meglesz a kulcs is a rendeléshez :wink::blush:

Sajnos hűbelebalázs módon nem megy :blush:

Most finom voltam és nőies :wink:

12 kedvelés

Üdv. közöttünk!
Mint írtam a minap, kis hazánkban is beszerezhető minden.
(annyi, amennyi)
:saluting_face:

7 kedvelés

Sziasztok

Jól gondolom, hogy ez is off.

5 kedvelés

moved to tears crying GIF

5 kedvelés

Magyar címre sajnos nem küldik ki…külföldre egy határ melletti automatába (átvevőhelyre) még oké. Vagy csomagtovábbító céget lehet még igénybe venni és hazai címre küldetni … de erre nincs linkem

6 kedvelés

Sziasztok

Erre csak annyi, hogy szavaztattak itt magyarból is mindenkivel a törvény módosításaikra. Aztán meg b…. nak küldeni magyarba cuccost. :thinking::enraged_face:

3 kedvelés

diktatúrában szavazás? :grin:
Ettől függetlenül inkább ez legyen mint a mostani ellenzék

2 kedvelés

Én nem szavaztam a mostani kormányra sosem,mégis ők vannak még a porondon :man_shrugging:

Megkérdeztek,válaszoltam,az ő dolguk kinek szállítanak,nekik minden külföld :blush:

4 kedvelés