Sziasztok!
Az alábbi oldal elvileg szállít kishazánkba, illetve van paypal fizetés ami elég szimpatikus:
Valakinek van velük tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Az alábbi oldal elvileg szállít kishazánkba, illetve van paypal fizetés ami elég szimpatikus:
Valakinek van velük tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Szia!
Általános tanács bármilyen webshopnál, ha az oldalon nincs semmilyen infó az üzemeltető cégről akkor tovább kell lépni.
Itt nincs infó. Lehúzásra mennek rá.
A másik hogy mit lehet ott kapni amit máshol nem és mennyivel lehet olcsóbb,ha ki sem hozzák ?
Már a honlap neve is arról árulkodik, hogy a tapasztalatlan vaperekre utaznak a csalók.
Szia az első gondolatom az volt , hogy honnan és miért pont ez a xar … Semmi extra kínálat nincs itt amit ne lehetne egy biztonságosabb helyről megvenni .. Másik ami felméri ,hogy miért tetszik a paypal fizetés ? .. Azt gondolod biztonságosnak ?
Itt találtam értelmes áron wotofo smrt pnp coli kitet és vattát. A saját oldalukon picit drága a rendelés. Ha van jobb ötlet akkor jöhet!
Egyébként már van egy coilom, Párkányban vettük, jelenleg asszony használja, de nekem is nagyon bejött ezért rendelnék még egyet.
Köszi, szuper oldal
Sajnos közel 4 éves termékről van szó. Általában 1-2 évig kaphatóak a kínai vape termékek. Kész csoda, hogy elérhető volt a Párkányi boltban.
Én elengedném a vatta+meshlap beszerzést és helyette vennék PnP/GTX porlasztót. Jobban jársz.
Jobban megéri magamnak összerakni és kapható a hivatalos oldalról is, csak hát a szállítása. Na