Rendelés - kérdés

Sziasztok!

Az alábbi oldal elvileg szállít kishazánkba, illetve van paypal fizetés ami elég szimpatikus:

Valakinek van velük tapasztalata?

Előre is köszönöm!

2 kedvelés

Szia!

Általános tanács bármilyen webshopnál, ha az oldalon nincs semmilyen infó az üzemeltető cégről akkor tovább kell lépni.

Itt nincs infó. Lehúzásra mennek rá.

12 kedvelés

A másik hogy mit lehet ott kapni amit máshol nem :thinking:és mennyivel lehet olcsóbb,ha ki sem hozzák ?

9 kedvelés

Már a honlap neve is arról árulkodik, hogy a tapasztalatlan vaperekre utaznak a csalók.:sweat_smile:

11 kedvelés

Szia az első gondolatom az volt , hogy honnan és miért pont ez a xar … Semmi extra kínálat nincs itt amit ne lehetne egy biztonságosabb helyről megvenni .. Másik ami felméri ,hogy miért tetszik a paypal fizetés ? .. Azt gondolod biztonságosnak ?

7 kedvelés

Kezdővéper.com
:grin:

8 kedvelés

Itt találtam értelmes áron wotofo smrt pnp coli kitet és vattát. A saját oldalukon picit drága a rendelés. Ha van jobb ötlet akkor jöhet! :slight_smile:
Egyébként már van egy coilom, Párkányban vettük, jelenleg asszony használja, de nekem is nagyon bejött ezért rendelnék még egyet.

6 kedvelés

Köszi, szuper oldal :ok_hand::hugs:

6 kedvelés

Sajnos közel 4 éves termékről van szó. Általában 1-2 évig kaphatóak a kínai vape termékek. Kész csoda, hogy elérhető volt a Párkányi boltban.

Én elengedném a vatta+meshlap beszerzést és helyette vennék PnP/GTX porlasztót. Jobban jársz.

5 kedvelés

Jobban megéri magamnak összerakni és kapható a hivatalos oldalról is, csak hát a szállítása. Na :slight_smile:

5 kedvelés

Már 4 éve ? :flushed_face:

:joy:

Lejárt a szavatossága már ? :thinking:

11 kedvelés