Vaperz.hu videóját néztem pár hete és
a OXVA Arbiter Solo RTA nagyon megtetszett,
van esetleg valakinek?
Ha igen pár infót tudna mondani róla? (bevált? építés? folyás? ízek? stb. )
Szia! Hát ahogy elnéztem a nagy youtuberek bemutatóit nem egy combos kazánról van szó! Megfolyásról egyik sem számol be! A feltöltése elég nehézkesnek tűnik! Innovációt azért raktak bele bár ha elfelejted átállítani az opciót meg drip-tippet nem cseréled ki érdekes ízekre lehet ráfutni szerintem!
Nekem a nagytesó van, arról majd egyszer jön is videó. Az szerintem nagyon jó, singleben, DL felhasználásra.
Ahogy ezt videót/RTA-t elnézem, egy érdekes tank lehet, szerintem nem igazi MTL.
A szombati liveon beszéltünk a Kinga cikke alapján a MTL/DL tankok összemosódásáról, szerintem ez az RTA annak egy ékes példája. Ha MTL-re szeretnéd használni, akkor szerintem arra nem igazán lesz jó. Ha DL-re, arra már jobb lehet. Engem az Aromamizer Lite v1.5-re emlékeztet.
Nem igazi MTL és nem igazi DL RTA, valahol a kettő között.
Ok, köszi az infókat. Elbizomytalanodtam.
Tudnátok esetleg jó levegős MTL kazánt ajánlani?
Hát abból van pár a piacon! Ares 2, Berserker V2, Bishop, Pioneer ezek mind elég széles skálán hangolható kazánok! Jó levegős MTL-t bármelyikkel elérheted!
A Hellvape MD-t is ide sorolnám, jól állítható, egyszerű, és szép is szerintem.
Ares 2 és Berserker van,
a többit megnézem, köszi.
Kedves @anon31274546 ,
megnéztem eme tankot és szeremetes lettem, leginkább a gunmetal/purple verzióba. Tudnál esetleg bővebb infóval szolgálni a tankról?
Közben youtubeon megtaláltam Pepe videóját róla.
Ha még van kérdésed a Pepe videója után, nekem is van róla ( https://youtu.be/ldDl2--AMu0 ), illetve szívesen válaszolok, ha van konkrét kérdésed.
Jelenleg is van otthon egy ilyen RTA-m, úgyhogy ha olyan a kérdés, akkor max utána nézek.
Szia Szilvi! A tankról nem tudok véleményt nyilvánítani, de óvakodnék a kémény festés miatt! A gyümis liquidek ill. a takarítás a festést megkezdheti és nem kimondottan lesz szép látvány! Arról meg hogy mi kerülhet porlasztásnál a szervezetbe inkább ne beszéljünk! Próbálj meg sima ss belsővel rendelkező kazánt keresni!
Köszi @anon31274546, megnéztem Nincs több kérdésem, egyelőre. Majd ha megérkezett, akkor lehet lesz
Kedves @Elek_Segits, erre nem is gondoltam nem gond, amúgy ss-ben is tetszik
Az még a jobbik eset ha tetszik SS-be!
Ha lesz, nyugodtan keress.
Már van is
Milyen huzalt és vattát vegyek hozzá?
Jelenleg Cotton Cloud vattám van és vandy vape 0,7 ohm kész tekerésem.
Azzal szerintem érdemes egy próbát tenni. Egyébként szerintem MTL clapton lehet benne jó, de ez nagyon függ attól is, hogy miket használsz a többi tankodban.
Jelenleg a fent említett vattát és tekerést. Most kezdem azt érezni, hogy már ideje lenne magam tekerni, csak nem tudom milyen huzalt vegyek A vattával teljes mértékben elégedett vagyok.
Ezek Pl. Jók lehetnek szerintem hozzá. Nem fontos pont ezeket, csak példaként írom.
https://www.aromaparadise.hu/vandyvape-ni80-superfine-mtl-fused-clapton-10ft-3m
https://www.aromaparadise.hu/vandyvape-ni80-superfine-mtl-clapton-10ft-3m
Köszi
Nagyon szívesen!