Neked ez jön be akkor ennyi … én inkább el vagyok 2 db https://hohmtech.com/hohm-life-hohm-work/#alone egésznap…
Nekem is váltani kéne, mert igazad van. Nyűgös amúgy. Meg igazából mindegy mikor töltök akkut, 2 naponta, vagy 5 naponta. Csak az a baj, hogy a két akkusok állnak kézre nekem. 21700 is volt, de egyszerűen kicsi.
Igy van kinek mi…ennyi…
Egyetértünk akkor nagyon most
Ezek amit linkeltél jó akkuk?
Nincs ezzel gond mindenki azt használ amit akar…még igy télen nincs gond a 2 akkus mod cipelésével mert befér a kabát zsebbe de nyáron utáltam nagyon…
Szerintem a legjobbak csak ezt használom…meg van 2 db 2db sony vtc6 om de közelében nincs a homtech akkuhoz . A homtech dirreket ecigbe van tervezve . Ami nem mindegy…
Már láttam ezt a márkát soha nem próbáltam…innen rendeled,Vagy van eu.-ba is,
Ebben is igazad van. Az állandó gondom nekem is. De valahogy mindig megoldottam. Most legutóbb egy hasitasit tettem a vállamra. Pénztárca, kulcs, vape és mehetek is.
Hát amikor még Angila eu tag volt kint vettem mert nem volt hülye vám azóta húgom hozza amikor haza jön de beszerezhető másképen biztosan .
Tiszta underground már csak egy jó kori vagy egy jó gördeszka kelet volna alád
Megtaláltam a cseheknél…
No látód én jobban szeretem ha ingyen kapom Amúgy ha véletlen veszel én ajánlom neked tényleg roppant jó akku.
Köszönöm!Tervbe van mert már van olyan akkum ami 10éves…ideje nyugdíjba küldeni öket…
Ha pedig a hasam alá csatolom tiszta '80-es évek.
Vissza jövőben ?D
Ez cíííp!
Küldenél nekem egy linket róla?Most hozták a Csehektől a csoki LG-t.Én rá sem mertem nézni erre az akkura…Azt hittem gagyi