A Kree-vel tényleg szép.
ugyan ott van az akku ahol te is vásároltál…
Még drip tipet is cseréltem a Kreen,hogy nagyobb legyen az összhang
Hááát nagy…
Nekem csakis a beépített akksis jonnek be. Nincs velük annyi macera. Nautilus gt cserélhető akkus, mindig benne töltöttem, egy idő utan feladta… Chip gondjai vannak.
Hozzá egy jó kis zokni-szandál és meg is vagyunk.
Szükségtelen, meglátnak az emberek aztán így is tipliznek. De el kell gondolkodnom rajta, csak a poén kedvéért.
Többször elolvastam az összefoglalót.Nagyon tetszik
A Thelema solo-ról is jó lenne egy ilyenMert csak Tamásunk videójára tudok hagyatkozniVaperz még nem tudja megcsinálni a tesztelést
Minden videón csak angol felirat van.
Lehet,hogy valaki,valahogy át tudja állítani magyarra is,de a telefon nem engedi sajnos.
Az nem a telefon hibája, hanem a YouTube-é, ha nincs rajta magyar felirat.
“Mert csak Tamásunk”
Az csak a te tamásod az enyém biztosan nem !
Kézcsók Kinga !
Nem a youtube hibája , hanem aki feltölti a videót az dönti el , hogy fizet a feliratért vagy nem ! (Sajnos pénzbe kerül!)
Szia Atis!
Igen, tudom. De én úgy értettem, hogy nem a telefon nem engedi, csak nem akartam belemenni, elnézést kérek. De igazad van.
Nem kell elnézést kérj Kinga ! Nincs miért !
Az enyém sem.
Mivel a közös “kedvencünk” azért szoktam írni,hogy “a Tamásunk”.Értem?
Nem akartam leírni , de mégis ! Aki önös érdekből (Anyagi haszonszerzés érdekében) Másnak anyagi kárt okoz, az a szemembe egy gerinctelen ember ! És abban is biztos vagyok , hogy nem csak engem károsított meg !
Én megszoktam nézni a videóit soha nem tudott befolyásolni a döntésemben Blacky-in kívül senki.
Ki a Blacky?Ilyet lehet még nem is láttam videót.
Már nem is fogsz…Egy értelmes magyar ember…Aki pont az ilyen emberek miatt is hagyta abba a videó készítést.(ílyen ember:nem te vagy)
Tudom.És akkor tudom is ki ő.