Sziasztok! Nemrég (tavaly) voltam orvosi vizsgálaton. Ugyanis lejárt a jogosítványom. Az utolsó kérdése a doktornőnek hozzám ez volt: Ön dohányzik? Mire én azt feleltem: Nem, csak ezt az elektromosat szívom. A válasz ez volt: Az se jobb! Szerintem a dohányzás ténye nem befolyásolja a vezetői engedély kiadását, de az orvosi rendelőkben egyre gyakrabban hangzik el a kérdés. Ti erre ilyenkor mit feleltek? Illetve mit válaszolnátok? Kíváncsian várom a szíves hozzászólásaitokat, kedves vaperina és vaper társak.
Szia Ferenc!
Nálunk vas szigor van, volt aki enyhe magas vérnyomás miatt fittyentettek ki, pedig az gyógyszerrel beállítható úgy tudom.
Idén simán bemontam, hogy nem dohányzom egy hónapja és hogy már csak “villanyáramcigarettázom”. Aztán megmutattam nekik a Pico-Dvarw berendezésem.
Attól a naptól fogva van hivatalos dokumentumom a leszokásomról.
Nekem a magas vérnyomásom miatt először csak 3 évre adták meg az 5 év helyett, meg kellett várnom, amíg gyógyszerrel beállították, ez pár hónap volt. Lehet, hogy az is számít, mennyi az a magas vérnyomás? Nekem csak 150/100 volt. Ez miatt 3 hónapig még várakoztattak, utána megkaptam. Lehet, hogy akinek 200, nem adják meg. Inzulinos cukorbeteg is van a családban, aki vezet. Csak az számít, hogy kezelve van-e a betegsége, akinél valami ilyet találnak. Elképzelhető, hogy az lenne a legjobb, ha csak azt mondanám, nem dohányzom? A liquidtől már egészen biztosan nincs bagó szagom. Érdekes, már érzem az utcán, ha 15 - 20 méterre tőlem szívja valaki a cigarettát. A szaglásom egész biztosan jobb, amióta gőzölök.
Szia!
Erre a kérdésre mindenhol kategorikus nem-el válaszolok.
(Hisz nem az a kérdés, hogy fogyaszt-e nikotint bármilyen formában?)
További szép napot!
Ez kicsit olyan “nyomokban mogyorót tartalmaz” dolog… Nikotin, pg és vg a mai élelmiszer-világban illetve kozmetikai dolgokban előfordul.
Aroma meg mindenben van, a citrom elfogyott a JAR-hoz
Én azt szoktam válaszolni (eddig): keveset. Van, hogy visszakérdeznek: hány szál?
Ez meg azért vicces, mert nem mindegy hogy 10 szál kubai szivar, vagy fehér slim multi