Sziasztok jövő héten tervezem beszerezni az e-havi “adagomat” , viszont érdekelne ,hogy ti nyáron milyen aromákat szívtok, mik azok a favoritok amik nélkül nem tudtok élni ?
Számomra az egyik az a Checkmate Black Queen. Illetve alapból is elég rendesen fogytán vagyok már, viszont ahonnan rendelgettem sajnos már nem opció, szóval szívesen venném azokat az oldalakat ahonnan nikotinos alapot tudok rendelni. !!!
Előre is köszöntem, kitartást ebbe a nagy melegbe !
Pacsi!
Szia!
Alapot Theliquidcity oldalról is szoktam.
Két abszolút kedvenc, és nem csak nyáron!
Dampflion: White King
Dinner Lady: Strawberry Bikini ICE
A White Kinget én is berendeltem legutóbb, viszont szerintem elcseszerintettem a keverését és nagyon VG-s lett az MTL tankomba, ízre egy nagyon jó aroma. !
ezeket a dinner ladykat a 30ml aromakat ki hány % ban keveri?Pl 50/50 alappal gondolom.
A legfanyarabbat amit eddig ismerek Kaktusz+Lime a kumulusvape-től rendelve
Fanyar. Inkább tonic, mint gin.
Nem olyan mint a mostani édes tonic-ok. Inkább mint régen a kristálykeserű, aki még emlékszik rá.
Én imádtam. Nem koxol. Igazi nyári cucc.
Viszont most így utánanéztem a Liquid City oldalán és látom ,hogy itt külön lehet venni az alapot meg a nikotint, utána is néztem ha vennék egy 250 ml-s alapot 50/50 akkor ahhoz ,hogy 9 mg-nikotinos alap legyen 20.5 db 50/50 20mg/ml booster kell, ez valid ?