Mtl-el az a bajom, hogy nekem nagyon szűk és ha kezdem megszokni akkor olyan légszomj érzetem van tőle De érdemesebb lenne abba szívni?
Biztos lehet, de nekem még nem sikerült, pedig egész nap gőzölök.
Nem gondolom, hogy a problémád a nic okozza. Szerintem keringési probléma, ami indulhat gerinctől Pl ahogy előttem is írták már. Esetleg egy orvost érdemes lenne felkeresni
Ma nem szívtam még, és kezd jelen lenni ismét… De a vérnyomás oké. De akkor 1-2 ml-el biztos nem lehet sokat ártani ezekszerint
Vannak tág levegőzésű MTL cuccok…ha “fojt” az MTL, az még az átállástól is lehet. De ezesetben a DL-ezést pláne nem ajánlom.
Akkor majd beszerzek egyet. csak érezhető legyen a nic benne
En is egesz nap gozolok. Igaz mar en is 2-3- mas levest szivok. Eddig semmi bajom nem volt. Ha erzem , hogy emelyegne a gyomrom pihentetem. De en elszivok mtl- ben napi 15 ml- t biztos.
Én is. Inkább nem is számolom, mennyit gőzölök el… De úgy vagyok vele, jobb, mintha bagóznék.
Egy pont ide.
Sziasztok! Újabb fejlemény, mentes liquidet szívtam és így is zsibbad a bal karom… 3 év után Pg allergiám lenne? Tavaly nyáron is hasonló volt, de mire nyár vége lett a zsibbadásom is megszűnt.
Véleményem szerint semmi köze a vapehez. El kéne menned egy orvoshoz!
Találgathatsz még, meg mi is, de ez ide már kevés lesz…
Nekem egyszer az ujjam vége zsibbadt…egy jó masszőr a hátamat a gerinc mellett megdolgozta 3x és elmúlt…szerencsére mert elégge beparáztattak mások.
Rendben, köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segitségét!
Szia @domimarci33
Én is gyakran zsibbadok, emellett fáj a fejem hátul a tarkóm felett. Ezt a megemelkedett vérnyomás okozza. Ha Neked ezek mellett fáj is a fejed akkor valószínűleg ez az oka. De inkább menj orvoshoz, az a tuti.
Egyébként gyárilag alacsony a vérnyomasom, legutóbb mikor mérve volt 108/75 volt, ha egy kicsit is feljebb ugrik már zsibbadok és fáj a fejem. Az alacsony vérnyomással az a baj, hogy a legkisebb változást is megérzi az ember, ami hozza magával a nehézlégzést, szívdobogás érzést, stb…
Szia! Nekem is szokott fájni a fejem időnként, főleg este felé. De ebben a melegben nem is csoda, hogy az embernek ugrál a vérnyomása össze-vissza. Köszönöm
Ui: Még mindig fincsi a vérnarancs
Mindenesetre nézesd meg magad. A vérnyomás nem játék, nekem szívproblémákat okozott.
A vérnarancs csakis finom lehet.
Szerintem dokihoz menj,összetett problémáid vannak.
Szervusztok! Rászántam magam, végül elmentem dokihoz. Nem örült az E cigi miatt, de szerinte sem az tehetett a zsibbadásomról. Mondta hogy szedjek Magnerot tablettát amit régen szedtem, mert a nyugalmi pulzusom 90-100 körül ingadozott és persze azt is helyrehozta valahogy. Elkezdtem szedni, minden egyre jobb lett és persze jobb most is. A hátammal majd elmegyek még dokihoz, mert azzal tényleg valami nem okés. Meg persze a stresszel is lejjebb kell állnom, mert attól is előjön. Mindenkinek köszönöm a tanácsát/segítségét és persze a megnyugtatását is, hatalmasak vagytok!