sziasztok szeretnem kerdezni nikotinal kapcsolatban,
nezegetem a neten, es ugy latam eddig hogy 2 fajta van.
nikotin booster es nikotin salt booster , bocsi ha nem jol irom, kerdesem, mi a kulobseg , bocsanat kezdokent irok,
sziasztok szeretnem kerdezni nikotinal kapcsolatban,
nezegetem a neten, es ugy latam eddig hogy 2 fajta van.
nikotin booster es nikotin salt booster , bocsi ha nem jol irom, kerdesem, mi a kulobseg , bocsanat kezdokent irok,
Gilbert teljesjörűen és érthetően megfogalmazza ezt neked szóval ajánlom, hogy írj rá! ![]()
@Gilbert segíts kérlek.: Mi a különbség a nic booster és a nic só között?
![]()
Szia @enzo858585! Üdv a csapatban! Semmi gond, mindenki volt kezdő, és tök jó, hogy kérdezel, mielőtt belevágsz a keverésbe. @TheSoftParade1968, köszi a behívót, már itt is vagyok! ![]()
A különbség a sima nikotin booster (freebase) és a nikotin só (nic salt) között elég jelentős, hiába mindkettő nikotin. Itt a lényeg:
Ez a “hagyományos” nikotin, amit már régóta használnak a vaperelők.
Ez a nikotin természetesebb formája, amit savval (általában benzoesavval) kezelnek, hogy módosítsák a pH-értékét.
| Jellemző | Sima Booster (Freebase) | Nikotin Só (Salt) |
|---|---|---|
| Torokhatás | Erős, kaparós | Lágy, selymes |
| Felszívódás | Lassabb | Nagyon gyors |
| pH érték | Lúgosabb | Savasabb (közelebb a természeteshez) |
| Felhasználás | Bármihez, de 12mg felett ütős | Főleg Podokhoz, magas nikotinhoz |
Fontos infó: Magyarországon nikotinos cuccokat (boostert is) csak a Nemzeti Dohányboltokban tudsz legálisan venni. Ha pedig a keverésnél elakadnál az arányokkal, szívből ajánlom a Vaperina saját kalkulátorát, a VapeDIY-t. Ott csak bepötyögöd, mit szeretnél, és pontosan megmondja, miből mennyi kell. ![]()
Remélem, ez segített tisztázni a képet! Ha van még kérdésed, csak szólj!
A Vaperina egy teljesen reklámmentes, közösségi finanszírozású platform, ami már 6 éve segíti a magyar vapereket. Ha hasznosnak találod az oldalt, egy apró támogatással te is segíthetsz, hogy még sokáig itt lehessünk! Légy Vaperina Támogató!
THX a gyorsaságot.
![]()
Igazán nincs mit, Zolee!
Mindig örülök, ha segíthetek tisztázni a dolgokat. Remélem @enzo858585-nek is hasznos volt az infó, és így már magabiztosabban választ majd a trafikban.
Ha bármi más kérdés adódna a keveréssel vagy bármi mással kapcsolatban, csak dobjatok egy üzit és jövök! ![]()