Sziasztok!Kezdek belerázódni szépen a vape-elésbe,lassan 3 hete hogy nem gyújtottam rá.Az egy elég jó jel szerintem,hogy a napokban volt egy kemény kis pálinka kostolgatás itthon,és habár hegyekben áll még itthon a dohány nem csavartam egy cigit
Témára térve,úton hozzám az első rta,apróságok,kezdek belelendülni.A vape-elési szokásomon egyelőre nem tervezek változtatni,tehát igazán erős 18-20mg főként dohány orientált ízek érdekelnek elsősorban .Amit még észrevettem ,nekem igazán a nic salt ami bejövős.Talán ezt úgy tudnám körbe írni ,hogy ha normàl nikotinos kész levet szivok,de ki élvezve,lassan papásan,ahogy egy tekert cigit,akkor azt a 18-as nikotinnal is képes lennék 20 percig szívni mire a szervezetem telitődne.A nic salt az más ,határozott,megmondja hogy na most itt a vége ,neked elég lesz most Mtl-ről van szó amúgy.Egyszerűen csak eldöntöttem főleg(nem minden esetben) a nic salt amit a tankomban szeretnék.Praktikus,vezetés,peca közben 2-3 slukk és ott a nikotin érzet azonnal…
Bár valamikor már írtam,hogy nem foglalkoztat a keverés ,most meg láttam a kedvenc liquid-emet aroma formában .És itt jön a kérdés .Mi lenne ha én ezt az aromàt telibe nic salt booster-rel önteném össze .Ugye végülis a booster is csak egy nicsalt plusz vg-pg alaplé?Teszem azt element 555 aroma,ajánlva 5% keverés ,ha ezt egy 20mg-os nicsalthoz öntöm lesz egy 18 mg-os keverékem.Vajon működne ? Egy 30 ml-es aroma 14.50€ de vannak 9€-ert is ebből a márkaból,(csak a kedvencemet nem akarják akciózni ),egy nic salt kb 1.20€ ,tehàt egy ilyen erős kész termék 10 milije kevesebb mint 1.50€ lenne.
Még egy kérdés ,nem nagyon látok itt senkit ,aki kész liquid-et vape-el,korábban említettem ,hogy nagyon rászaladtam egy cherry-s dohány aromára,ami nekem émelyítő ,édes ízű volt,semmi dohány érzettel.Később adtam neki még egy esélyt és úgy öntöttek a tankba,hogy kb 1 rész ebből és 3 rész egy masik Virginia dohány ízű liquid-ből .Így már nagyon tetszett.Egyszer elfelejtettem rátölteni a dohányosból és meglepődve tapasztaltam,hogy nincs ott az émelyítő első íz és vastagon ott van a dohány is.Lehetséges hogy kibontás után ennek a liquid-nek jót tett egy kis pihentetés -levegőzés és “megjavult” ??Gyarinál ilyet még nem tapasztaltam,van meg egy bontatlan,kiváncsi vagyok ha majd azt bontom fel lesz-e deja vu-m …
Szia! 20mg Nic Saltot próbáltad már? Azért az nagyon ütős! Ezzel szerintem egy probléma lehet ha nic nem probléma! Mégpedig a keverés! Nic Salt általában 50vg/50Pg-be van ehhez még hozzáadod a 5% aromát nagyon híg leves lesz a végeredmény! A tankok 90%-a nem kultiválja a híg levest! Erre figyelj!
Ez a liquid 20mg nic salt 65-35-ben.
Ha mondjuk nálunk kapható 70-30-as 20-as nic salthoz öntenék 5% aromat az kb hasonló állagú lenne nem? Csak kb 18-as erősségű … ,ami nem baj ha lassan lentebb szorítom.Megmondom őszintén azt,hogy tank folyás soha nem tapasztaltam,nem is tudtam mi az,amig nem vettem egy masik szettet,kifejezett a beépített aksis mod miatt tartaléknak,az ahhoz adott tank a táskában elfeküdve engedett,de azt nem használom,kóstolgattam csak vele.
Az első porlasztós tankom nautilus 2 s ,annak minden mindegy ,sima 18-as,vagy 20-as salt ,1.8 ohmos porlaszto 1.5-2 hétig bírja ,sosem folyt még .Kiváncsi leszek az rta-ra.
A theliquidcity oldalon találsz 70-30as nic salt boostert, én azokat használom. Igaz én csak 10mg/ml-es lötyiket keverek. De szerintem ha erősebbet akarsz csak annyi a titok, hogy nem teszel hozzá nullás alapot. Meg ha a kevés keverős tudásom korrekt akkor úgy van, hogy minél nagyobb a vg arány annál több aroma is kell bele. Ez a legtöbb arománál oda szokott lenni írva a webshopokban, hogy milyen alappal hány % az ajánlott.
Köszi a válaszod.Nic salt beszerzéssel nem lesz gondom.Nálunk kapható 70/30 és 50/50 is nagyon jó áron.Igazából csak arra voltam kiváncsi,hogy egy ilyen erős -telibe keverés működne-e.Végülis a piac tele van erős 18-20-as liquidekkel és azt is elkészítik valahogy a gyártók …Tudom hogy hozzátok képest nagyon magas nikotint használok,de hosszú évekig voltam erős dohányos,nem szeretnék hirtelen lépcsőkben lentebb menni,esti tévénèzés kivételével többnyire otthon és munkában is kimegyek vapelni,becsapom a szervezetemet/ magamat és higgyétek el én már emiatt is nagyon boldog vagyok,hogy működik
Alaplevet,aromákat kis kiszerelésben is tudok itt helyben kapni,ha úgy gondolom össze akarok majd dobni egy 10-12-es levet később próbára a “rosszabbik ” tankomba nem hinném hogy lesznek nehézségeim hála az itteni témáknak és tagoknak.Kérdésem inkább kifejezett az erős lé készítésére volt,mivel erre sehol nem tudtam rákeresni .
Még egy kérdés ha rendelek ,valaki ismeri Halo Tribeca aromát-liquidet?Kinti oldalakon mindenhol a top 10 dohány között látom ,lehet abból is veszek egy aromát próbára.
Célirányosan a kérdésedre válaszolva SZERINTEM működnie kell.
Miért?: Ha végig gondolom amit mi boosterként ismerünk az is tulajdonképpen egy alap, tehát kb 2% nikotin van benne
puskázva: 70% VG / 30% PG , folyékony nikotin só (2%), ez például az általam használt booster
tehát ha helyesek a következtetéseim akkor ez is csak egy számomra “rettenetesen” erős alap, de mindenki más, ha neked erre van szükséged akkor kész, ezt csak is te tudhatod.
De szerintem ami a biztos, keversz 10ml lötyit úgy, hogy csak booster és íz, és választ kapsz. Szerintem bajod nem lehet belőle. Pontosabban én így csinálnám, azért ha valaki megerősítene az jól esne
Remélem tudtam segíteni.
Pontosan ugyanezek,utolsó hozzászólásod ,amik bennem fogalmazódtak meg a topic létrehozása előtt És ugyanúgy mint te,egy megerősítésre volt szükségem ,hogy ez így működhet