Sziasztok, miben különbözik pontosan a nikotin oldat és a nikotin só? Én úgy tudom a nikotin oldat torok hatásúbb “torok kaparósabb” a nikotin só enyhébb (én nikotin sósan szoktam szívni) mennyire lehet érezni hogy torok kaparósabb a nikotin oldat? ez beleszól a liquid keverésbe? Mármint hogy mikor lesz kész időben, És árban mennyiben térnek el egymástól?
https://vaperina.cc/t/nikotin-es-nikotinso-kulonbsegek-es-elonyok/48331?u=tibor_balogh
Gilbert szépen össze szedte
- Infó a nikotin oldat olcsóbb mint a só
Keverésben és érési időben szerintem nincs különbség
Nem tálálja azt írja amikor rányomok, vagy azt hogy privát oldal
Valószínűleg @tibor_balogh magánbeszélgetésének minősült Gilberttel máshogy kell megosztani.
Valaki (aki amúgy is használja) légyszi kérdezze már meg Gilberttől, hogy az e-cigi károsabb-e a dohányzásnál. Én nem akarok csevegni vele, de érdekelne a válasza. Köszi
Most hirtelen nem látom Androidon, ahol a felugróban eddig itt volt (vagy ízvak vok), pedig tesztag vagyok elvileg…
Szerintem már olyan intelligens, hogy azután amit írtam neked inkább elbújt mintsem válaszoljon
Meggyütt…tessék @Zsolt68
Így is lehet, vagy a szívecske mellett van a másolás ikon.
Köszi Biztosra mentem, @tibor_balogh megosztása valamiért félrement egy másik topicban privát jelzést ad. (Persze így nem tudom, ott mi volt a műszaki szitu).
Mert a linket másolta ki. Alakul ez majd.
@Zoli76 Hmmm, jobb ez a válasz mint gondoltam!
Már pár napja ő is Vaper
Igen én privát beszélgetés linkjét osztottam … … boomerkedek még
Nikotin és nikotinsó: Különbségek és előnyök AI
tibor_balogh:
Nikotin és nikotisó közti különbségek
Gilbert:
A nikotin és a nikotinsó közötti fő különbségek az alábbiakban foglalhatók össze:
-
Kémiai szerkezet:
- Nikotin: A szabad bázisforma, amit a klasszikus dohánytermékekből és a legtöbb e-cigarettából nyerünk. Kémiai neve (C10H14N2) és alapvetően vízben oldódik.
- Nikotinsó: Általában nikotint és egy savat (például benzoesavat) tartalmaz, amely stabilabbá és ízletesebbé teszi, és jobban oldódik a folyadékokban.
-
Hatás és felszívódás:
- Nikotin: Gyorsan felszívódik a tüdőből, de erősebb “torokhatás” kíséri, ami sok vapereknél kellemetlen lehet.
- Nikotinsó: Kellemesebb és simább torokhatást biztosít a felhasználónak, mivel a savak csökkentik a nikotin irritáló hatását. Ezért könnyebben tudják fogyasztani, különösen azok, akik nem dohányoztak korábban.
-
Nikotin koncentráció:
- Nikotin: Magasabb koncentrációjú nikotinos folyadékok, jellemzően 6 mg/ml-től 18 mg/ml-ig terjedhetnek.
- Nikotinsó: Gyakran kapható 20 mg/ml-es koncentrációban, ami hatékonyabb nikotinélményt nyújt alacsonyabb puffok száma mellett.
-
Felhasználás:
- Nikotin: Széles választékban kapható, és ideális lehet olyanok számára, akik meg akarják őrizni a hagyományos dohányzás élményét.
- Nikotinsó: Kiváló választás lehet kezdőknek, akik a leszokásra próbálnak koncentrálni, mivel simább élményt kínál és kevesebb irritációt okoz.
Összegzés
A nikotinsóknak van néhány előnye a klasszikus nikotinnal szemben, főleg a lágyabb torokhatás és a gyorsabb felszívódás miatt, ami lehetővé teszi a könnyedebb használatot.
Ha további részletekre van szükséged a nikotinsókról vagy a nikotinkról, nézd meg a következő forrást:
Köszönöm🫶🏻 mostmár csak egy olyan oldal kéne ahonnan tudok nikotinsót rendelni de előtte veszek szlovákból egy 10ml 3as nikotin oldatos liquidet letesztelni hátha nem zavar, ha igen akkor kéne egy oldal ahol nikotinsót lehet venni
A legolcsóbb só booster a kumuluson van
Minden hónap elején van 30% kedvezmény az oldalon … azzal még faragható az ár
Akkor…most…mégse halunk meg??
Csak az aki iszik vizet!
Köszönöm szépen