Liquid keverés

Sziasztok, miben különbözik pontosan a nikotin oldat és a nikotin só? Én úgy tudom a nikotin oldat torok hatásúbb “torok kaparósabb” a nikotin só enyhébb (én nikotin sósan szoktam szívni) mennyire lehet érezni hogy torok kaparósabb a nikotin oldat? ez beleszól a liquid keverésbe? Mármint hogy mikor lesz kész időben, És árban mennyiben térnek el egymástól?

4 kedvelés

https://vaperina.cc/t/nikotin-es-nikotinso-kulonbsegek-es-elonyok/48331?u=tibor_balogh

Gilbert szépen össze szedte

• Infó a nikotin oldat olcsóbb mint a só
    Keverésben és érési időben szerintem nincs különbség
5 kedvelés

Nem tálálja azt írja amikor rányomok, vagy azt hogy privát oldal

3 kedvelés

Valószínűleg @tibor_balogh magánbeszélgetésének minősült Gilberttel :thinking: máshogy kell megosztani.

3 kedvelés

Valaki (aki amúgy is használja) légyszi kérdezze már meg Gilberttől, hogy az e-cigi károsabb-e a dohányzásnál. Én nem akarok csevegni vele, de érdekelne a válasza. Köszi

4 kedvelés

Most hirtelen nem látom Androidon, ahol a felugróban eddig itt volt (vagy ízvak vok​:roll_eyes:), pedig tesztag vagyok elvileg…:thinking:

3 kedvelés

Szerintem már olyan intelligens, hogy azután amit írtam neked inkább elbújt mintsem válaszoljon :grin:

5 kedvelés

Meggyütt…tessék :slightly_smiling_face: @Zsolt68

5 kedvelés

Így is lehet, vagy a szívecske mellett van a másolás ikon. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Köszi :hugs:Biztosra mentem, @tibor_balogh megosztása valamiért félrement egy másik topicban :slightly_smiling_face:privát jelzést ad. (Persze így nem tudom, ott mi volt a műszaki szitu).

3 kedvelés

Mert a linket másolta ki. :slightly_smiling_face: Alakul ez majd.

4 kedvelés

@Zoli76 Hmmm, jobb ez a válasz mint gondoltam! :thinking: :+1:

6 kedvelés

Már pár napja ő is Vaper :grin::wink:

6 kedvelés

Igen én privát beszélgetés linkjét osztottam … … boomerkedek még :joy::kissing_heart:

3 kedvelés
Nikotin és nikotinsó: Különbségek és előnyök AI

tibor_balogh:

Nikotin és nikotisó közti különbségek

Gilbert:

A nikotin és a nikotinsó közötti fő különbségek az alábbiakban foglalhatók össze:

1. Kémiai szerkezet:

• Nikotin: A szabad bázisforma, amit a klasszikus dohánytermékekből és a legtöbb e-cigarettából nyerünk. Kémiai neve (C10H14N2) és alapvetően vízben oldódik.
    • Nikotinsó: Általában nikotint és egy savat (például benzoesavat) tartalmaz, amely stabilabbá és ízletesebbé teszi, és jobban oldódik a folyadékokban.
  2. Hatás és felszívódás:

• Nikotin: Gyorsan felszívódik a tüdőből, de erősebb “torokhatás” kíséri, ami sok vapereknél kellemetlen lehet.
    • Nikotinsó: Kellemesebb és simább torokhatást biztosít a felhasználónak, mivel a savak csökkentik a nikotin irritáló hatását. Ezért könnyebben tudják fogyasztani, különösen azok, akik nem dohányoztak korábban.
  3. Nikotin koncentráció:

• Nikotin: Magasabb koncentrációjú nikotinos folyadékok, jellemzően 6 mg/ml-től 18 mg/ml-ig terjedhetnek.
    • Nikotinsó: Gyakran kapható 20 mg/ml-es koncentrációban, ami hatékonyabb nikotinélményt nyújt alacsonyabb puffok száma mellett.
  4. Felhasználás:

• Nikotin: Széles választékban kapható, és ideális lehet olyanok számára, akik meg akarják őrizni a hagyományos dohányzás élményét.
    • Nikotinsó: Kiváló választás lehet kezdőknek, akik a leszokásra próbálnak koncentrálni, mivel simább élményt kínál és kevesebb irritációt okoz.

Összegzés

A nikotinsóknak van néhány előnye a klasszikus nikotinnal szemben, főleg a lágyabb torokhatás és a gyorsabb felszívódás miatt, ami lehetővé teszi a könnyedebb használatot.

Ha további részletekre van szükséged a nikotinsókról vagy a nikotinkról, nézd meg a következő forrást:

7 kedvelés

Köszönöm🫶🏻 mostmár csak egy olyan oldal kéne ahonnan tudok nikotinsót rendelni​:sweat_smile::joy: de előtte veszek szlovákból egy 10ml 3as nikotin oldatos liquidet letesztelni hátha nem zavar, ha igen akkor kéne egy oldal ahol nikotinsót lehet venni

4 kedvelés

A legolcsóbb só booster a kumuluson van

Minden hónap elején van 30% kedvezmény az oldalon … azzal még faragható az ár

4 kedvelés

Akkor…most…mégse halunk meg??:smiling_face_with_three_hearts::crazy_face:

6 kedvelés

Csak az aki iszik vizet! :saluting_face:

4 kedvelés

Köszönöm szépen

4 kedvelés