Nikotin beszerzés

Akkor már ne keresd!!

4 kedvelés

azon az egy képen amit @gangsta_gergo megosztott 3 beszerzési forrás van… :man_shrugging:

5 kedvelés

Dehát te megtaláltad és feltűnt számodra, hogy megfog szűnni az értékesítés. Szó se volt arról, hogy bárki is kritizálna téged. A legtöbb felhasználó még nem is értesült erről az információról.

Azért köszönjük még egyszer az infót! :smile:

Thank You So Much Laughing GIF by Pusheen

6 kedvelés

Ez így van.Köszi,hogy szóltál @Xzsolt kb.2év múlva néztem volna be a boltba neked hála +4évet nyerek. :slightly_smiling_face: :+1:

4 kedvelés

Ezt írtad:
Nincs idejük gondolkodni és inkább kérdeznek.:person_shrugging:t2: :sweat_smile:

De mindegy hagyjuk.

2 kedvelés

Probléma továbbra is az értelmezéssel van, hogy kikre gondolok. ( Nem rád! ) Ha magadból indulsz ki akkor természetes, hogy magadra veszed! :person_shrugging:t2:

3 kedvelés

Szerintem “éberékre” gondolt, nem rád. :saluting_face:

3 kedvelés

Mint írtam megszűnik. Kínából nem szeretnék rendelni mert nem tudom mit veszek… De köszönöm.

5 kedvelés

Mennyi ideig áll el egy ilyen 100mg/ml oldat, mondjuk hűtőszekrényben (nem fagyasztva) tárolva?

Érdemes bespájzolni belőle?

3 kedvelés

Most még be tudsz tárazni.Vagy ott van a képen jobbra… :slightly_smiling_face: 1 bolt.Alatta balra meg a nemzeti…

4 kedvelés

4évesem van.

5 kedvelés

Ha esetleg egyszer (de ne legyen) elapad minden külföldi forrás, pult/kéz alól sem lehet beszerezni, akkor a nemzeti mutyiban még mindig lehet venni (jelenleg is) és az teljesen legális, hivatalos forrás.
És nyilván ekkor az ár már másodlagos lesz, mivel csak az lesz… A cigit is megvettük/veszik, hiába emelik folyamatosan az árát.

Na de ne fessünk a falra totál vape apokalipszist egyelőre… :thinking:

4 kedvelés

Tudomásom szerint csak arra figyelj, hogy PG-ben oldott legyen. Az tovább áll el. De ha nem akkor kijavítanak a többiek. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Lehet, a 4 évesem mondjuk vg-és pár hónapja bontottam ki nem bűdös nekem ennyi elég. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Valaki írta hogy 1500 Ft 10 mili… Pffff

5 kedvelés

1510ft+ FA pontosabban:

4 kedvelés

“Szaros” 53000 Ft ért lesz is belőle 1 liter 6mg os alap levem​:joy::sob:

3 kedvelés

Ijjjááá :sweat_smile: Gazdag ember vagy!

cosmo kramer pimp GIF

4 kedvelés

Szerintem az nagyker ár.
Tavaly nyáron vettem egy Vivo Niko boostert próbának, ha jól emlékszem már akkor is 1600-1700 körül volt

4 kedvelés

Még mindig olcsóbb lesz mint az analóg … Persze ezek a mai árak …:thinking:

2 kedvelés