Akkor már ne keresd!!
azon az egy képen amit @gangsta_gergo megosztott 3 beszerzési forrás van…
Dehát te megtaláltad és feltűnt számodra, hogy megfog szűnni az értékesítés. Szó se volt arról, hogy bárki is kritizálna téged. A legtöbb felhasználó még nem is értesült erről az információról.
Azért köszönjük még egyszer az infót!
Ez így van.Köszi,hogy szóltál @Xzsolt kb.2év múlva néztem volna be a boltba neked hála +4évet nyerek.
Ezt írtad:
Nincs idejük gondolkodni és inkább kérdeznek.
De mindegy hagyjuk.
Probléma továbbra is az értelmezéssel van, hogy kikre gondolok. ( Nem rád! ) Ha magadból indulsz ki akkor természetes, hogy magadra veszed!
Szerintem “éberékre” gondolt, nem rád.
Mint írtam megszűnik. Kínából nem szeretnék rendelni mert nem tudom mit veszek… De köszönöm.
Mennyi ideig áll el egy ilyen 100mg/ml oldat, mondjuk hűtőszekrényben (nem fagyasztva) tárolva?
Érdemes bespájzolni belőle?
Most még be tudsz tárazni.Vagy ott van a képen jobbra… 1 bolt.Alatta balra meg a nemzeti…
4évesem van.
Ha esetleg egyszer (de ne legyen) elapad minden külföldi forrás, pult/kéz alól sem lehet beszerezni, akkor a nemzeti mutyiban még mindig lehet venni (jelenleg is) és az teljesen legális, hivatalos forrás.
És nyilván ekkor az ár már másodlagos lesz, mivel csak az lesz… A cigit is megvettük/veszik, hiába emelik folyamatosan az árát.
Na de ne fessünk a falra totál vape apokalipszist egyelőre…
Tudomásom szerint csak arra figyelj, hogy PG-ben oldott legyen. Az tovább áll el. De ha nem akkor kijavítanak a többiek.
Lehet, a 4 évesem mondjuk vg-és pár hónapja bontottam ki nem bűdös nekem ennyi elég.
Valaki írta hogy 1500 Ft 10 mili… Pffff
1510ft+ FA pontosabban:
“Szaros” 53000 Ft ért lesz is belőle 1 liter 6mg os alap levem
Ijjjááá Gazdag ember vagy!
Szerintem az nagyker ár.
Tavaly nyáron vettem egy Vivo Niko boostert próbának, ha jól emlékszem már akkor is 1600-1700 körül volt
Még mindig olcsóbb lesz mint az analóg … Persze ezek a mai árak …