Sziasztok.
Bocsánat a kérdésért. Azt hittem hogy ez egy segítö közösségi oldal. Gondoltam meg osztom mással is hogy tudjátok. Mégegyszer bocsánat!
Hàt ez nagy király…
Ha tud valaki forrást helyette azt inkább privátban ajánlja neki.
@ogre kolléga egy látnok.
Ezért is nem szeretek oldalakat ajánlani,sem magyar,sem olasz vagy bármit…
Ebbe vastagon benne van a sok vape csoportba közzé tett link is szerintem.
Igen, van ahol gátlástalan módon ment minden.
De ez paradox is, mert amúgy meg valami formán csak meg kell tudni az infokat amúgy ha valamilyen nyomozó nem totál s$gghüjje, hamar megtalál bármit a neten…ha tudja, mit keressen
ez is igaz…
oké lehet, de akkor sem küldjünk már kész listát nekik…nyomozzanak ha nem találtak becsületesebb munkát
Persze, egyetértek. Sosem pártoltam a kiteregetést.
Csak azt is belátom, ha nehezen is - én, te, ők, mindannyian megtudtuk a dolgokat valahol, valamilyen formában. Szóval az is lehetetlen, hogy gondolatátvitel útján értesüljenek emberek a dolgokról. Minimális infora szükség van…
Amúgy ha van itt nyomozó, bekap6ja.
Hát ez nem jó!! Nagyon nem jó!!
Szerintem semmi köze hozzá. Továbbra is tartom magam ahhoz az állításhoz miszerint a hatóságok nem hülyék.
Csak egy példa:
Ehhez nem kell különbözö vapecsoportokba nyomozni.
Akkor mi vagyunk hülyék mert érdekes modon vape csoportokba kérdezik a beszerzési forrást.
Szerintem is ez a való!!
Én azt mondom, is-is.
60-60.
Nincs idejük gondolkodni és inkább kérdeznek.
Meg csábítóbb manapság pörgetni egyet tiktokon mint kiutatni és tanulni.
Oszt tuggya!
A kaját megtalálják…?
Sajnos mint már számtalanszor bebizonyosodott itt is ,de az élet számtalan területén is.
… A Google használata nem a magyarok erőssége… természetesen akinek nem inge az ne vegye magára.