Nikotin beszerzés

Sziasztok.
Bocsánat a kérdésért. Azt hittem hogy ez egy segítö közösségi oldal. Gondoltam meg osztom mással is hogy tudjátok. Mégegyszer bocsánat!

4 kedvelés

A kérdések alatt, ott a válasz, na most lesz gond, de szép az élet… :cry:

5 kedvelés

Hàt ez nagy király… :disappointed_relieved:

4 kedvelés

Ha tud valaki forrást helyette azt inkább privátban ajánlja neki. :pray:

6 kedvelés

@ogre kolléga egy látnok. :face_with_diagonal_mouth:

7 kedvelés

Ezért is nem szeretek oldalakat ajánlani,sem magyar,sem olasz vagy bármit…

9 kedvelés

Ebbe vastagon benne van a sok vape csoportba közzé tett link is szerintem.

9 kedvelés

Igen, van ahol gátlástalan módon ment minden.
De ez paradox is, mert amúgy meg valami formán csak meg kell tudni az infokat :thinking: amúgy ha valamilyen nyomozó nem totál s$gghüjje, hamar megtalál bármit a neten…ha tudja, mit keressen :confused:

4 kedvelés

ez is igaz…

2 kedvelés

oké lehet, de akkor sem küldjünk már kész listát nekik…nyomozzanak ha nem találtak becsületesebb munkát

5 kedvelés

Persze, egyetértek. Sosem pártoltam a kiteregetést.
Csak azt is belátom, ha nehezen is - én, te, ők, mindannyian megtudtuk a dolgokat valahol, valamilyen formában. Szóval az is lehetetlen, hogy gondolatátvitel útján értesüljenek emberek a dolgokról. Minimális infora szükség van…

Amúgy ha van itt nyomozó, bekap6ja.

5 kedvelés

Hát ez nem jó!! Nagyon nem jó!!

4 kedvelés

Szerintem semmi köze hozzá. Továbbra is tartom magam ahhoz az állításhoz miszerint a hatóságok nem hülyék.

Csak egy példa:

Ehhez nem kell különbözö vapecsoportokba nyomozni.

2 kedvelés

Akkor mi vagyunk hülyék mert érdekes modon vape csoportokba kérdezik a beszerzési forrást. :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szerintem is ez a való!!

2 kedvelés

Én azt mondom, is-is.
60-60.

2 kedvelés

Nincs idejük gondolkodni és inkább kérdeznek.:person_shrugging:t2: :sweat_smile:

Meg csábítóbb manapság pörgetni egyet tiktokon mint kiutatni és tanulni. :smile:

4 kedvelés

Oszt tuggya! :grimacing:

5 kedvelés

A kaját megtalálják…? :grin:

5 kedvelés

Sajnos mint már számtalanszor bebizonyosodott itt is ,de az élet számtalan területén is.
… A Google használata nem a magyarok erőssége… természetesen akinek nem inge az ne vegye magára.

4 kedvelés