Sziasztok!
Honnan érdemes most nikotinos alapot rendelni? (minőség, ár, gyorsaság, megbízhatóság).
Nem tudom lehet e nyilvánosan, vagy csak privátban erről beszélni…
Továbbá tanács, folyékony alaplét, vagy sót, vagy mit érdemes használni, ha én keverem itthon?
Segítséget előre is köszönöm.
Na ezt én sem tudom. Viszont az itt nyílt titok, hogy az eliquidvg.eu volt eddig a fő beszerzési forrásunk, majd annak az utódja, amióta az megszűnt. Pár helyen volt itt már itt emlegetve. Vagy írjam meg privátban? Úgy látom, nem is kell, mert a link egyenesen az utódcég lapjára irányít.
Nikotinos alap több oldalon is megtalálható abban szerintem nincs semmi titok
Csak egy a baj, hol a 12 vagy a 18mg-os!??
Igen, az eliquid-ről rendeltem én is eddig a 18mg-ost.
Az útód oldalon sokkal drágább, és ráadásul jó ideje az van kiírva hogy elfogyott…
Ez jónak tűnik, nem ismertem eddig. Rendeltetetk már innen?
18mg-osrt rendeltem eddig. átlagosan erős liquidet szoktam keverni. Látom már vannak sók is, meg boosterek stb, de nem tudom melyik helyettesíti a hagyományos nikotinos folyadéktot.
Amúgy Brunhilde MTL-t használok, eddig nagyon bevált a hagyományos nikotinos oldat.
Szerintem is annak tűnik de még csak aromát rendeltem onnan. Hátha valaki már igen, arra várok én is
Én ilyet rendeltem tőlük, és azt hígítom. https://aromamester.hu/base?product_id=150 Az alaplevet a cukrászdiszkontban veszem. Tudom, a Floravita árulja ugyanazt, de Szegeden csak bemegyek a diszkontba, és leveszem a polcról. Soltvadkert meg messze van innen. Postaköltséggel már drágább.
Kész alapok, itt néz szét @bagolyka!
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok. Teljesen új vagyok ebben a témában, és a keverésben is. Eddig liquidhall-ról rendeltem alapot, és hozzá boostert amivel csináltam 9mg-os alapot. Olvasgattam a fórumot és böngésztem a netet. Így találtam pár érdekes cikket. Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen ötlet lenne, ha liquidhall-ról rendelnék 2x 500ml 0mg-os alapot ( erről az oldalról rendelek majd porlasztót, és aromákat is). Az alaphoz pedig az aromamester.hu oldalról rendelnék nikotint, és így kevernék ki 9-10 mg-os alapot? Gazdaságosabban jönne ki így az alap, ha jól számolgattam. Minőségben is lenne olyan mint a liquidhall nikotinos alapja?
Köszönöm a válaszokat előre is.
https://aromamester.hu/base/nikotin-oldat-100ml
MTL-ban szívom a készüléket, és eddig 50 VG /50 PG alaphoz kevertem az ízt 11% arányban.
Szia! A Niki teljesen rendben van mestertől. Én alapból még mindíg Floravitát preferálom. Az egyetlen hely ahol ténylegesen bevizsgált pg-vg-t kapsz. Magyar hatóság által engedélyezett, tanúsítvánnyal ellátott!
Köszönöm a válaszod. Floravitán is néztem az alapokat. Ott is meglepően olcsón jönne ki, főleg 2 liter alap. Gondolom az nem olyan nagy probléma, ha magát az alapot is én keverem ki a megfelelő arányban, nem csak kimérem a már kész nullás alaphoz a nikotint. Egyik ismerősömnek fel is vetettem a floravita oldalt, de neki azok az alapok valamiért nem tetszettek. Ezért is tereltem vissza magam a már kész nullás alapra. Szívesen kipróbálnám a floravita oldalt is, ha úgy vélitek, hogy van olyan jó mint a liquidhallos.
aroma mesterről szoktam a nikotint venni 100mg pg set meg ugye a floravitás 0mg vg 0mg pg és igen olcsóbb is egyébként.olyan erősséget keveresz magadnak amilyet csak szeretnél evvel.Itt a keverde kiszámolja neked miből mennyi kell.
https://diy.vaperina.cc/liquid-keverde/
itt szoktam számolni mindent is ez alapján keverek mindig.
milyen arányban szeretnél keverni én pl 50/50 6mg szoktam csinálni de előtte csináltam 60vg 40pg 6mg osat de az 50/50 jobb szerintem
Most 50-50 szívok, úgy hogy az aroma növeli valamennyivel a PG értéket. Azthiszem 45-55 körül jött ki így. 60-40 VG-PG vel igen sűrű volt a Liquid és hamar megégette a porlasztót. Szerintem ez az 50-50 teljesen jó. Vagy, ha valamivel magasabb a PG, mondjuk 40-60.