Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy, eddig eliquid.vg-s 100mg/ml-s nikotint használtam full pg-ben.
Most is van itthon még belőle 100ml be keveretlenül.De volt egy kb 6-7 hónapos alapom itthon ami ugyanezzel a fajta nicel lett bekeverve. Most volt egy kis időm hogy leveseket kevergessek, de a alapot ki bontva olyan furcsa hal szag csapott meg hogy nem akarom elrontani az aromákat ezzel a szar alappal. Inkább akkor minden kuka és rendelek valami normálisat!
Ha valakinek volt ilyen problémája már a tapaszalatára lenne szükségem, be merjem keverni? (elfog tünni ez a hal szag) Vagy inkább minden menjen a lefolyóba és valahonnan szerezzek be másik nikotint?
Esetleg van-e itthon még olyan hely ahonnan 100mg-s nicet tudnék beszerezni, nekem ez a 10ml 20mg/ml-s boosterek valamiért nagyon ellenszenvesek!
Válaszaitokat előre köszönöm! További jó gőzölést mindenkinek!
Szia!
Ha jól emlèkszem,volt már másnak is ilyen problèmája.
Egy-kèt nap szellőztezès után, elvileg megszűnik a “hal szag”.
(egy próbát megèr a dolog).
Szia hogyan tároltad ?
Lehet, hogy csak felgázosodott. Első körben én is a szellősztetést javaslom.
Sajnos nem hűtőben a bekevert alapot, landolt is már a wc-ben.
Nem kell mindeneiképpen hűtőben csak ne legyen 35 c fok feletti helyen és ne érje fény
Fény elől elzárva volt de sajnos csak szekrényben és borzasztó szaga volt!
nyáron egy jól bezárt szekrényben ? én azért nem dobtam volna ki hallottam olyat hogy valakinek rossz illata volt szellőztette és helyre jött .
Szia @Mcvape! Biztos, hogy valami nem stimmelhet a nic-el, mert @Lsxtom-nak is volt baja vele! Én meg azt vettem észre, hogy valamiért nem kielégítő a nikotin mennyiség és a család is rá akar gyújtani a rendes cigire. Szóval én azt hiszem a franciaktól fogok rendelni vagy Liquidhall-ról azok jók voltak!
Ugyanezz a problémám most már váltani akarok a flovaritás alap és eliquid.vg-s nic-ről:D
Inkább legyen drágább de minőségi, ebbe a silány a minűségü alapba sajnálom a drága aromákat
Ha ezt meg szagoltad volna, biztos lennél benne te is hogy az a szag egy év szellőztetés után sem tűnt volna el!
Igen, én is így gondolom, kár belé a jó aroma. A franciákat tudom ajánlani, ha mondjuk onnan rendelsz úgyis, mert a 10-es pack jóval olcsóbb (jó hát 10 ml, de nekem ez nem gond)
En is floravitas alappal es 100mgos eliquides niccel kezdtem tavaly augusztusban, meg mindig van belolluk es semmi szaguk, mondjuk a nic az egy kicsit sargas. En a gardrobban tarolom, ott telen max 28 fok van, de nyaron se megy 30fok fole de tokeletes. Olcso es konnyu a 100as niccel szamolni. En maradok ezeknel tovabbra is.
Az első adaggal nekem se volt baj, utána a második 100ml 100as nincnél volt egy kevés szaga, a harmadiknak már elég zavaró és 600ml be kevert flovaritas alap(szekrénybe tárolva) kuka lett.
Amennyit most ki locsoltam, inkább veszek kicsit drágább de tuti minőségi alapot
Főleg hogy egy normálisabb snv 5-6ezer Forint
De ez szubjektív, mindenkinek saját szíve joga
Akárki akármit mond ez nem normális, vegyed máshonnan. Én 3 éve keverek soha nem volt semmi szaga az alapnak.
Szerintem se!!!
Szia @Mcvape én is innen rendeltem és volt is téma a 100 as nic és nekem is gond volt vele hal szag igaz 2 nap szellőztetés megoldotta azt hiszem Huszinak is ki is tárgyaltuk hogy többet innen nem rendelünk ha jól emlékszem neki is az első pár nap szellőztetés megoldotta viszont a második rendelésnél ez sem segített és kuka. Én most innen fogok rendelni.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.