Rendeltem 120ml 50/50 alaplevet nikotin menteset plusz 10db 20mg-os niksót 10ml.
18mg-os alaplevet szeretnék készíteni a kérdés csak az ,hogy az alábbi képen szerintetek helyes a keverési arány?Igazából vettem kész nikotinos alaplevet is ,de a niksónak gyorsabb a felszívódása és azért szeretnék egy ilyen alaplevet is csinálni.Köszi a segítséget előre is.
Király,köszönöm csak biztos akartam lenni a dologban mielőtt elkezdek kotyvasztani.
Én az aromát még leszámolom belőle…
Igen, az aromát számold bele, sokat számít, lehet, nem is kell annyit higitani
Igazából most ezeket az ízeket rendeltem kipróbálgatni ,+9,12,18-as alaplevet meg egy 0-ás alaplevet mind 50/50-es arányban van,de az alapok csak holnap érkeznek meg.
Én nem akarok bele szólni hogy kevered mindenkinek saját dolga meg hogy ki hogy bírja, de én is megvadultam 6 és 9 mg szívtam dl ben 7 évig kb én is megvadultam és 18 mg csináltam aha… ott azért már van th meg könnyen túlzásba esel mint én . A megoldás az volt hogy megvetem ugyan azt az alapot é vissza nyomtam 12 mg ra …Persze van aki bírja 18 mg de azért az már egy csöppöt durva kategória szerintem Csak óvatosan inkább ne indulj lórúgással úgy jár lesz lehet mint én Először csinálj 9eset megnézzed ha jó akkor 12 ha bírod szerintem akkor 2mg szépen haladj felfelé . AZ EGÉSZSGED MINDENÉL FONTOSAN :!
Azért is vettem több fajta nikotin tartalmút,hogy kipróbálgassam, melyik lehet a megfelelő.Én mtl-be fogom szívni csak azért gondoltam a 18-asra mert most 20mg-os azonnal fogyaszthatót szívom és az most egész jól beválik.Tegnap délelőtt szívtam 2 szál cigit azóta nem gyujtottam rá.Ezt az UltraBio Hiybrid Nicsót vettem amivel elvileg ugyanazt a hatást tudom elérni mint ennél az azonnal fogyaszthatónál.De lehet, hogy rosszúl gondolom ,mindenesetre az a terv ,hogy mindenből kissebb adagot csinálok és kipróbálgatom őket.
Azért csak megkérdem erre gondolsz ? https://theliquidcity.com/ultra-bio-nikotin-salt-shot-5050-20mg ? csak mert nem mindegy…
Igen erre gondoltam.