Nem tudom használni a geekvape aegis legend 2 modomat mtl-re

Sajnos, azt vettem észre hogy nem tudom használni a geekvape aegis legend 2 modomat mtl-re. Ízzitáskor ad egy olyan “plussz lökést” a tekerésre, ami kb 15-20 wattal több, mint a beállított teljesítmény. Pl.. 12.5 watton tolom mtl-ben, erre simán dob egy 20-25 wattos löketet. De csak az első tizedmásodpercben… ami nem jelent jót a tekerésnek… utána pedig kezdődik az égett íz…:face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:
Tudom, … csatlakozók ellenőrizve… ilyen gond nem áll fenn.

7 kedvelés

Rég vettem már elő, de nem vettem észre ilyen boostot. Akku kivesz, vár, visszarak - ugyanúgy csinálja? :thinking:

5 kedvelés

Igen. Ugyanúgy..
Viszont dl-ben nem csinálja ezt. Kizárólag mtl-ben.

5 kedvelés

Mondjuk itt írnak hasonló jelenségről, de megoldásáról nemigen. :thinking:

https://forum.planetofthevapes.co.uk/threads/my-new-geekvape-aegis-legend-2-l200-firing-very-hot-and-burning-coils.211173/page-2

5 kedvelés

Ez nekem nagyon kínai…:rofl:

5 kedvelés

Nincs a menüben valami boost mód bekapcsolva ? Nem ismerem a mod-ot de sok mod-ban van ilyen opció ..

6 kedvelés

Ebben nincs tudtommal ilyen tudás. Alap+tc talán.

5 kedvelés

3 x tűzgomb.
Előjön a VPC mód,ott lehet elállítva az előfűtésed.
P1,P2,P3,P4,P5 egymás alatt vannak függőlegesen.
3 tűzgomb után jobbra a +gombbal előjön :wink:

11 kedvelés

Na, ez nekem is új volt :+1::wink:bár itt nem százalékok vannak, szóval az alap beállított teljesítményhez kell igazítani a P-ket.

6 kedvelés

Mondtam már hogy ami érdekel :smiling_face:
Rejtett képességeim is vannak :winking_face_with_tongue::joy:
Gyököt vonni meg külföldiül nem tudok :smiling_face:

8 kedvelés

Majd @Robertino_daf írd meg, hogy ez volt-e a baj :slightly_smiling_face:úgy kerek.

7 kedvelés

Az igy van beállitva…

Ezzel nem kellene gond legyen

6 kedvelés

Akkor erre a
kérdésedre passzolok.

7 kedvelés

Akkor tényleg van valami abban, hogy egy részük hibás alacsony Watton… :roll_eyes:

6 kedvelés

A geek szoftveresn egy f.s! Minél többet tud annál több a hibalehetőség, és sajnos elő is jönnek. Nekem egy z200 van. Ugyebár 2 tankot tud megjegyezni. Van is 2. Néha néha cserélgetem,de: Amint cseréled előjönnek a new coil old coil üzenetek random. Aután naponta többször majd slukkonként. A vége az hogy hard reset. Majd ha újra tekered kezdödik előröl. Tapasztalat,hogy a legbutàbb a jó.:man_shrugging:

8 kedvelés

Esetleg próbáld meg a hard reset-et amiről @Sajt írt. Ártani nem árt, szerintem.

6 kedvelés

A hard reset ideig oráig segit. Én a butább készúléket venném.

2 kedvelés

Bocs, elvileg mégse segít a reset se, csak most olvasom @Zoli76 fórum linkjét.
Abban a témában kb annyit osztanak meg hogy ez ilyen defektes vagy legalábbis defektes szériából származhat (szerintem csájníz új év előtti utolsó éjszakás műszak, vagy valami hasonló… :grinning_face_with_smiling_eyes:), reset se segít. Firmware update-et pedig nem találtam a Geekvape oldalán…

7 kedvelés

Így van, régebben épp te adtad nekem is ezt az ötletet aegis solo 2 modomhoz amikor dobálta a new/old coil üzeneteket :slightly_smiling_face:
De már írtam javítást, most olvastam azt a fórum témát is.

Viszont én Robi kérdését úgy értelmeztem, hogy nem venni akar modot, hanem ez van neki és nem érti miért ad nagy boost löketeket alacsony wattnál

7 kedvelés

Pontosan így van. Ad egy plussz, boost löketet alacsony wattnál.de egyelőre probléma megoldva. Használom dl-ben…

6 kedvelés