Sajnos, azt vettem észre hogy nem tudom használni a geekvape aegis legend 2 modomat mtl-re. Ízzitáskor ad egy olyan “plussz lökést” a tekerésre, ami kb 15-20 wattal több, mint a beállított teljesítmény. Pl.. 12.5 watton tolom mtl-ben, erre simán dob egy 20-25 wattos löketet. De csak az első tizedmásodpercben… ami nem jelent jót a tekerésnek… utána pedig kezdődik az égett íz…
Tudom, … csatlakozók ellenőrizve… ilyen gond nem áll fenn.
Rég vettem már elő, de nem vettem észre ilyen boostot. Akku kivesz, vár, visszarak - ugyanúgy csinálja?
Mondjuk itt írnak hasonló jelenségről, de megoldásáról nemigen.
Ez nekem nagyon kínai…
Nincs a menüben valami boost mód bekapcsolva ? Nem ismerem a mod-ot de sok mod-ban van ilyen opció ..
Ebben nincs tudtommal ilyen tudás. Alap+tc talán.
3 x tűzgomb.
Előjön a VPC mód,ott lehet elállítva az előfűtésed.
P1,P2,P3,P4,P5 egymás alatt vannak függőlegesen.
3 tűzgomb után jobbra a +gombbal előjön
Na, ez nekem is új volt bár itt nem százalékok vannak, szóval az alap beállított teljesítményhez kell igazítani a P-ket.
Mondtam már hogy ami érdekel
Rejtett képességeim is vannak
Gyököt vonni meg külföldiül nem tudok
Majd @Robertino_daf írd meg, hogy ez volt-e a baj úgy kerek.
Akkor erre a
kérdésedre passzolok.
Akkor tényleg van valami abban, hogy egy részük hibás alacsony Watton…
A geek szoftveresn egy f.s! Minél többet tud annál több a hibalehetőség, és sajnos elő is jönnek. Nekem egy z200 van. Ugyebár 2 tankot tud megjegyezni. Van is 2. Néha néha cserélgetem,de: Amint cseréled előjönnek a new coil old coil üzenetek random. Aután naponta többször majd slukkonként. A vége az hogy hard reset. Majd ha újra tekered kezdödik előröl. Tapasztalat,hogy a legbutàbb a jó.
Esetleg próbáld meg a hard reset-et amiről @Sajt írt. Ártani nem árt, szerintem.
A hard reset ideig oráig segit. Én a butább készúléket venném.
Bocs, elvileg mégse segít a reset se, csak most olvasom @Zoli76 fórum linkjét.
Abban a témában kb annyit osztanak meg hogy ez ilyen defektes vagy legalábbis defektes szériából származhat (szerintem csájníz új év előtti utolsó éjszakás műszak, vagy valami hasonló… ), reset se segít. Firmware update-et pedig nem találtam a Geekvape oldalán…
Így van, régebben épp te adtad nekem is ezt az ötletet aegis solo 2 modomhoz amikor dobálta a new/old coil üzeneteket
De már írtam javítást, most olvastam azt a fórum témát is.
Viszont én Robi kérdését úgy értelmeztem, hogy nem venni akar modot, hanem ez van neki és nem érti miért ad nagy boost löketeket alacsony wattnál
Pontosan így van. Ad egy plussz, boost löketet alacsony wattnál.de egyelőre probléma megoldva. Használom dl-ben…