Sziasztok! Asszonynak tök mind1 hogy milyen erős, hány v
Watt,vagy tc mód, mtl vagy dl, pár slukk de van hogy egytől is egyből azt érzi hogy fojtja a tüdejét a gőz, valaki tapasztalt már ilyet? Ha igen volt rá megoldás?
Hali . Egy pár kérdés
Most kezdte el ?
Milyen a leves aránya ?
Milyen anyaga van a coilnak ?
Szervusz !
Igen létezik ilyen, nekem a nicr. huzalokkal van ilyen problémám, a kanthal huzal nekem tökéletes, próbáljatok ki több féle huzalt is ! Lehet megoldódik a probléma…
Persze. Mikor elkezdtem, 20 szál napi szivarka után 2-3 hétig éreztem ugyanezt, mert irritálta a hazavágott nyálkahártyám. El fog múlni, ne cigizzen mellette, kis slukkokkal kezdje, igyon sok folyadékot.
Ha most kezdte, akkor normális. A megoldás - türelem meg kitartás, majd elmúlik.
Szia !
A családban én kezdtem a vépelést el .. ,de egyből az asszonynak is vettem készülékek igazából nem is azért vettem ,hogy leszokjunk a cigiröl hanem csak úgy kipróbálni ..
Nekem teljesen zavartalanul ment a teljes átállás, viszont a feleségemnek nagyon ízlett meg minden , de folyamatosan fulladt tőle hasonló módon mint a te feleséged .. Én már feladtam ,hogy át tud állni , pedig baromira ízlett neki a cucc .. És ahogy haladtunk előre és egyre kevesebb analóg cigarettát fogyasztott úgy múltak el ezek a tünetek ..
Szóval okozhatja sztm az egészet a vegyes használat ..
Kitartást sikerülni fog
@Zoli76 @Gumikacsa @tibor_balogh Szervusztok !
Érdekes a történetetek nekem, mivel sem nekem, sem a páromnak nem volt ilyen problémánk, igaz akkor még csak jóformán csak a kanthal huzal létezett. Így nekem a későbbiekben realizálódott a nicr. huzalokra való érzékenység.
Szia Atis !
Meg mondom az őszintét fogalmam sincs milyen volt benne a coil ..előre töltött gondolom mesh pod fej volt .. akkoriban lehetett kapni a dohányboltban
Benne van a pakliban a Ni érzékenység, de általában az átállás utáni kegyetlen krahácsolás 1.sz oka, hogy a füst meg a gőz nem jó haverok. Viszonylag hamar elmúlik, csak ne szívja a kettőt egymással párhuzamosan.
3 hete kb, 70-30,telen 50-50,ni80 m3g ss316 is ugyanaz a tunet
Nekem hirtelen 4 dolog jutott eszembe.
1 Amit már írtak sokan előttem, együtt használva az analóg cigivel vagy a pár hetes átszokási idő alatt is tud köhögtetni
2 Túl forró gőz, túl magas teljesítmény a tekeréshez, rosszul kalibrált TC mód
3 Valamilyen allergia, lehet nikkel is, ez esetben SS316L nem jó mert abban is van. Ami nikkel mentes, az a Kanthal vagy a SS430 (biztos forrásból érdemes rendelni, noname kínai azt nyomtat rá amit kér a megrendelő…).
Vagy lehet PG intolerancia/allergia, esetleg az aroma összetevőjében lévő anyagra reagál így a szervezet. Én is futottam már bele olyan aromába ami fullasztott. Próbáltátok többféle liquiddel? Más gyártó, más íz, esetleg hígabb keverés?
4 Esetleg nikotin? Ha freebase-t próbáltatok, esetleg a nik.sót is érdemes kipróbálni
Sajnos ez ilyen próbálgatós játék, néha elég nehéz rájönni mi okozhatja.
Most mondja mikor beleszivott az enyembe(0.11ohm 120 watt) azota all fent a problema komolyabban
Hát attól szerintem kiugrott volna a tüdőm…. (mtl-ezek)
SS430-at azért írtam ha TC-t is próbálnátok nikkelmentesen
Tip phogy hol tudom beszerezni? Ahonnan eddig rendeltem ott mar nincs webshop, szlovakia meg messze van
Zivipf.de
Szinte minden is…
Szerintem .com a cím de valóban az egyik (ha nem a) legjobb és megbízható drótos oldal
A cím jó a .de-vel.
De valóban .com. Bocsesz.