Sziasztok az mennyire számít ha van egy mod név szerint a Lost vape thelema solo, de Fehér Tomi ma rakott ki róla egy bemutató videót és ki hangsúlyozta a negatívum a kelléken az hogy nincs rajta akku szellőző nyilás ez mennyire baj?
Amig nem robban nem baj de nem ártana ha lenne és lefelé nem oldalra és nem felfelé.
Az IP68 as besorolású vízálló készülékeken aegis max vagy solo vagy sorolhatnám az aegis családot egyiken sincs lyuk a vízállóság miatt. Viszont az elektronika a nagyobb hibákat kivédi (zárlat) ! A kisebb vagyis a legnagyobb gondok (mivel a készülék engedi) a nem megfelelő akkuhasználat egy zárlat közeli tekerésnél lehet (0,2 ohm), de az a felhasználó hibája !
Ui. Fehér Tomit meg inkább hagyjuk…
Így igaz
Meg nem hiszem hogy annyira melegedne az akkumulátor, Illetve ha jól tudom a mágneses akkufedél is alumínium, vagy alumínium ötvözet ami nagyon jó hővezető.
Ha most vennék modot tuti ő lenne az amúgy
Nem tudtam,hogy ilyen pontos illesztéssel dolgoznak…
Thelemám van, nem solóm az igaz. Semmi de semmi gond nincs az akku melegedésével, pedig láncslukkolni szoktam. A Therionom talán egy kicsit jobban is melegedett, mint ez. Szóval no para!
Nem kell mindent elhinni Fehér Tominak sem. A modban van túlmelegedés védelem. De még DL-el sem tudod működésre bírni azt a védelmi funkciót, mert nem vesz ki annyit az akkuból, hogy úgy meghúzza, hogy felforrósodjon. Ne aggódj! Az én modjaimon egyiken sincs szellőzőnyílás.
Meg nyugtattatok köszönöm a sok választ
Akkor mostmár rendelhetjük a SolotNekem és sógornak a piros kell
Csak sajna nekem még kb.3 lehetséges választás van mellette
Ne is mond már bele fajdult a fejem annyit gondolkodok milyen mod kéne
Megnéztem az említett videót
Ugyan ezt mondta a Tamás is ami itt elhangzott, és az alsó akku szellőzést csak megemlítette kontraként, ha esetleg valakinek hiányozna a modról.
A videó alapján bennem fel sem merült hogy ez negatívum lenne, vagy hogy ez hosszú távon problémát jelentene
Köszönöm
Már nem tudom követni,mert több témánál is beszéltünkVettél végül Solo-t?
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.