Ha már itt tartunk, az mennyire jó vagy sem, ha 5 klikk kikapcsolás helyet eltolom a gombzárt. Régebben így csináltam, most kapcsolgatom.
Szerintem egyszerűbb és gyorsabb a gombot eltolni, de ahogy Neked kényelmes.
Igen, ezért csináltam, de ahogy múltkor olvastam az akkurobbanást, meg elfüstölést, beparáztam, ezért kapcsolgatom.
Ha az elektronika zárlatos és amiatt gyullad ki, akkor mindegy, hogy ki vagy be van kapcsolva.
Zanza … Szal bármit csinálsz minditthalunk
Szervusztok !
Azért írok ide pár sort az akkukkal kapcsolatban, mert úgy gondolom talán szereztünk itt páran némi tapasztalatot ezen területen. Nem kell ezt a dogot túl dramatizálni, viszont az ohm törvénnyel illik tisztában lenni ! Hagyományos dohányzásnak felel meg az MTL ( mouth to lung, szájból tüdőbe) ! Egy ohm környékén senkit nem veszélyeztet az a probléma, hogy felrobbanjon az akku, még lánc slukkolás esetén sem. Egy 10 amperes akku simán kiszolgálja ezt a technikát. Viszont aki DL. (direct to lung egyből tüdőre) Az már vékonyabb jégre téved az alacsony ellenállásokkal. Főleg ha ezt egy védelem nélküli eszközzel párosítja (mechanikus mod) ott előbb vagy utóbb probléma lesz, lásd amerika.
Soha nem volt akku problémám sem hidegben, sem nyáron, autóban sem, klíma használata nélkül. Viszont mindenkinek javaslom az ohm törvényének betartását. Probléma mentes gőzöket kívánok !
Szia Atis!
Ha megengeded, egy gondolatot azért hozzátennék, mégpedig - mint az élet minden más területén is - nem árt a “józan paraszti ész” és legyünk tisztában az eszközeink minőségével, állapotával.
Az akku témában jó példa a minőségi termék és az elhasználódás.
Szép számmal találhatunk kecsegtető árú noname akkukat a piacon ha nem megbízható boltokat böngészünk (a hamisított akksikat is említhetjük de az kicsit más téma), melyek “gyári adatlapja” minden csodát ígér (pl. 5000mAh kapacitás egy 18650-es akkuhoz vagy 50A kisütési áram stb). Azt szerencsére többen (de sajnos nem mindenki) tudja, hogy ennek nyilván még a negyedét sem szabad elhinni.
Illetve idővel az akku elhasználódik, nő a belső ellenállása. Ha pl. az akku adatlapján lévő folyamatos max. kisütési áramra alapozva építünk egy “ütős” DL konfigot, lehet hogy papíron kijön a matek ohm törvényére, de a való világban okozhat kis meglepetést egy egy éve használatban lévő, több száz merítés-töltés ciklust átélt akku, pl. jóval gyorsabban és intenzívebben melegszik (jobb esetben…)
Szervusz @Zsee !
Pontosan erre írtam, hogy előbb utóbb probléma lesz, mivel a mechanikus modban nincs ami kezelje a gyenge akkut. De viszont azt hozzá kell tenni, hogy mindenki úgy csinálja ahogyan szeretné… Itt nem olyan egyszerű a képlet, hogy meggyújtom, elszívtam azt eldobom. Mindenkinek a saját felelőssége, hogyan tartja be a szabályokat. Értem én , hogy kell a hatalmas gőz, mert az (menő). Cigarettát soha nem szívtam egyből tüdőre, valamint az elektromosat sem. 30 év dohányzást váltottam ki ezekkel az eszközökkel, probléma mentesen már 13 éve.