Sziasztok! Lehet hülye kérdés de nagy melegben, strandon hová teszitek a kütyüt, hogy ne melegedjen fel? Kiveszitek az akksit belőle olyankor és csak használatkor teszitek bele pl?
Szia @Gyongyike
A modokban van szigetelés, ami megvédi az akkut a hőtől, és minket is, az akku hőjétől. Így én nem szoktam kivenni nyáron, de nem árt árnyékos helyre tenni. De az biztos, hogy le nem takarnám.
szia @Gyongyike
én egy kis táskába tartottam a strandon és árnyékos helyre pakoltam le a cuccokat. szia @Vaperina_Kinga hát sajnos nem mindegyik modban van védelem én pl egy teslacigs punk220w-t használok.
Én a héten az öltöző szekrénybe, de ma kipróbáltam a zsebbe verziót…hát nem igazán bírta a termál vizet. Azt hiszem az első megoldás volt a helyes.
Látom DL-ben tolod. Akkor persze, hogy jobban melegszik, de az akku valós hőlyét nem igazán fogod érezni. Tesla-t is szedtem már szét, egy műanyag borítás véd. Pontosabban műanyagra hasonlít, de a hő kb 70%-át biztosan elnyeli. De ez használat függő is. Én max 20 wattig megyek már csak, hidegek a modjaim. 45 wattnál már éreztem én is azért, no meg a 3 akkus Wismec-el.
igen egy teslacigs egy vapefly kriemhild kazánnal 70w-on itt csak a külső plexi van mint fedlap a két oldalán és látni az egyik aksit is.
már nem nagyon figyelem a belsejét aksicsere közben de most megnéztem kicsit megtévesztő hogy az oldalán látszik az egyik aksi egy része
Mi a helyzet pod-moddal? Pl drag x ben nemtudom van e?
Ugyanúgy műanyag veszi körül az akkut a modon belül, a beépítettet is. Szerintem nem lesz több problémád egy poddal mint egy szettel.
A tűző napon védtelenül semmiképp nem hagynám, mert úgy járna mint a gáz-öngyújtóm a kis fekete kézitáskámban. Egyszerűen csak szétdurrant, a gáz elment belőle. Árnyékot kell keresni neki, vagy legalább egy jól kicsavart nedves törülközőt ráteríteni. A készülékek nem igazán vízállók. Még azok sem, amelyiknél rá van írva, hogy az. Ha máshol nem, a nyitott USB csatlakozón ki-be jár a víz szabadon. De egy majdnem szárazra kicsavart ruha már nem áztatja be.
Fokozottan figyelek hogy árnyékban legyen hamar át tud forrósodni a készülék (kocsiban vagy munka közben)
Nagyon szép mod de miért ilyen nagy az árában a különbség?
Van ahol 45 ojró és van ahol 85
sajnos nem tudom az árkülönbség okát de elég érdekes mert keresgélés közben én is találkoztam hasonlóval
Én többnyire E-cigis üzletekbe járok vadászni az új kedvencre ha kellene egy másik de szerintem egy darabig most csak kazánbeszerző utaim lesznek de egy darabig azt sem kell beiktatnom
ohh
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.