Na, adott a 2 kicsikém… Amikben szeretek gyönyörködni is és használni is. 158centis törpillaként annyira rendben van nekem a jelenleti 2 cukim mindenben, de most lenne lehetőségem hozzájutni 2 okosabb és hasonlóan cuki, menő designú modhoz jó árban. Viszont úgy érzem h ezek nekem már majdnem kézisúlyzó érzetet adnak, ha őszinte akarok lenn, pedig 3.napja tesztelem őket. Kaptam többféle véleményt tapasztaltabbaktól ismerősi körből, hideget, meleget: jobb a kivehető aksis;nem használnád ki azt a tudást, amivel jobb;ha jelenleg meg v elégedve azokkal, amik vannak, feleslegesen költenél, mert neked azok teljesen megfelelnek jelenleg…
Szóval a kérdés hozzátok… Kinek volt hasonló tapasztalata v dilemmája? nem akarok kirekesztő lenni, de valszeg kisebbkezű sorstársaimhoz szólok
(igen, meg mindig nem szedtem le a fát és igen, pink az is. Ezt most hagyjuk figyelmen kívül )
Nálam nincs dilemma: az akksi legyen kivehető és ha tetszik meg kell venni. Ennyi. Szóval ha kérdésed van ide gyere, majd mi jól nem beszélünk le semmiről.
Én is így vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban hogy ha valami tetszik megveszem és nem érdekel ki mit mond mivel nekem kell még akkor is ha éppen nem vagyok rászorulva végülis enni nem kér és ha szükséges van mit elővenni szóval ez a te döntésed ha tetszik és meg tudod venni akkor tedd azt amit te szeretnél ( ha úgy élsz ahogy másoknak tetszik sosem leszel boldog )
igen, teljesen adom a velemenyt es a hozzaallast is. de ez pont a #nemveszemmeg fele visz. keptelen vagyok megszokni, h ilyen nagy ez a 2 mod es maradok a picinel. nem kiveheto, gyorsabban fog tonkremenni, de addigra meg beleszeretek valami mas kicsibe es maradok a nekem egyik legfontosabb kriteriumnal, h kicsi cuki
@Peva71 tud neked ajánlani kis modot kivehető aksisat is
Thelema solo 98 cm magas és 28 cm széles, aminél vannak kisebbek is, csak nem lesznek ilyen szép színesek.
Vg ők sem olyan picik
Amiket én tudok azok olcsók sem lesznek.
Nem nagy az egy kicsit? :o)
A magyar átlag 13.7
a 2 mini saját, a solo-k a tesztalanyok kolcsonbe. nem zavar, h a minijeim nem kivehetosek, szoval ha valakinek nagyon bejon a 2 solo, osszekotom, h kitol tudja megszerezni oket
ez van, amikor vki csak a cimet olvassa el, v direkt felre akarja vinni a temat. kis gonosz
Gondolom a tizedes vessző lemaradt.
Valami olyasmi.
Nálam 8 cm a max
“Nyóc centi elég?”(Zsoze atya)
Ennél kisebbet még nem fogtam…
hat ezaz… ez a bajom, h esszeru lenne a csere a 2 thelema minirol a 2 meno solora, az egyik konkretan kinezetben ugyanaz mint a kicsi, a masik meg egy irto meno macskas de most is tolom a hulye exceltreninget es mindel alkalommal megakaszt, amikor kezbeveszem, h mi ez a batar allat nem ugy mint a mininel, h max a gozt kell hesegetni a monitorrol, de az agyam forog tovabb a hulye fuggvenybeagyazason
Így átolvasva amiket írtál én azt mondom meg ne vedd, egyiket se.
Mindig csak a negatívumokat látnád bennük.
Lesz majd amire ráfogsz és tudni fogod, hogy EZ AZ