Most reggel történt ez a sajnálatos eset. Reggel még használtam az Aegis Solo 3-at, majd észrevétlenül teljesen lemerült az akksi. Fel is raktam rögtön tölteni a mellékelt kábellel, majd észrevettem, hogy már lassan egy óra töltés után is 0%-ot ír ki. Kicsit furcsáltam a dolgot, de ekkor még nem sejtettem semmit. Teszek es veszek, majd egy idő múlva már azt vettem észre, hogy töltést sem kap, akármit is csinálok.
Szerencsére hazai forgalmazótól rendletem, úgyhogy iziben jeleztem is nekik a dolgot, de tutira veszem, hogy választ - teljesen érthető módon- már csak húsvét utan kapok.
Addig akinek van erre valami ötlete, az légyszi ne tartsa magában.
Szia! Az első és legfontosabb, egy külső töltő beszerzése. Amíg ez nincs, addig talán próbáld meg egy másik USB kábellel, hátha azzal működik a töltés.
Nem értek hozzá és csak ötletelek. Ha az akkumulátor egyik óráról a másikra 0%-ra merül, akkor vagy az akkumulátor döglött meg, vagy valami komolyan szívja folyamatosan. Nekem évekig pihent két akkumulátorom a szekrényben, és azok is használtan lettek berakva, de előszedve sem voltak lemerülve. Valószínűleg komolyabb hibafeltárás szükséges. Elsőként a kábel és töltő cseréjét javaslom. A külső töltő nagyon erősen ajánlott. Modban tölteni csak extrém vészhelyzetben ajánlott. De, mint mondtam, a 0% erősen gyanús.
Tudom mi a baj sorozatgyartás , innováció, modern fogyasztói társadalom , Ping és Pong elvtárs nem oda figyelt . Sajna előfordulhat az ilyen . Ez abban az esetben ha nem a kábel és a töltő a ludas ( Max áram erőssége 2A amivel ezek fel tudják venni a töltést ) Nem a legjobb forrasztási anyag vagy kevés került az adott pontra és elengedett a melegtől .
Bocsi. Kollégamnak van solo-ja és az cserélhető akksis. Nem tudtam hogy kétféle verzió van. Mentségemre szólva a kérdező nem mondta milyen akksi van benne
Ne zavarjatok össze@Paska irta,hogy van beépített akksis is. Mondjuk a lényegen nem változtat. Vagy kuka az akku vagy valami szipókázza rendesen hogy lemerül csontra.
Mindennel is próbáltam azóta, úgyhogy valóban hibásba futottam bele nagy valószínűséggel. Az az egy szerencsém, hogy hazai forgalmazótól rendeltem, akiknek még bemutató termük is van, úgyhogy garanciásan remelhetőleg megtudom oldani a dolgot. Ha meg ebben sem lesz szerencsém, akkor egy alap modot újra rendelek, mert a tank az tökéletesen működik.