Annyit kerdeznék a DL,esektől,hogy jobb a DL?Ha igen,miben?Vagy,ha nem is jobb,miért DL-eznek?Hajt a kíváncsiság
Nekem most egy Ares 2 van, amin egy szűk DL t el lehet követni.
Én azt vettem észre hogy a nagyobb gőzmennyiség miatt sokkal jobbak a gyümölcsösök liqvidek
Bár lehet hogy egy fain MTL kazán is hozná ezt a feelinget?
Én sikeresen ezzel szoktam át az analógról ( igen könnyedén ), az első pillanattól tetszett a hatalmas és ízletes felhők látványa! Úgy szoktam fogalmazni, hogy az első kifújt óriás felhő után “erekcióm” lett és úgy voltam vele, hogy ez bizony jó és kell nekem!
Azóta is csak DL kazánokat használok, az RDA-k jöttek be leginkább, azok közül is a mesh vonal, itthon csepegtetés van, munkában pedig pumpálás. Plusz amióta olvastam itt egy cikket a mesh félbevágásáról azóta úgy használom mindkét kazánom ( hálás köszönet még sokszor @Kabak úrnak ).
A két RDA:
Nem jobb ,csak más van aki ezt,van aki azt ,és van aki mindkettőt
Próbald ki nyugodtan,nem mondod hogy még nincs?
@Zolika niiincs még
Nem tudom megéri-e nekem költeni rá…de az analógról soxor olvastam,hogy DL-el tán könnyebb lejönni.
Van sógornak egy DL tankja,de porlasztós.Visszafelé már nem szeretnék menni
Az az egy már elenyészik a többi közt Erre annyit tudnék mondani …
Hajrá ! Lehet nem az mtl a te műfajod
Sosem tudhatod …kipróbálod …és örökre eldobod a iq,és a többi sz@@t
Míg nem próbálod ki addig nem tudhatod.
Ne tizenakárhány niccel próbáld ,ez csak egy jótanács
Tudom,hogy 3 vagy 6-os kellene bele.De nincs is csak 12 vagy feletti liquidem
De el sem tudom képzelni,hogy lehet egyből letüdőzniiiii
Hogy nem fulladt még meg senki?
És mi a jó benne?
Valaki tényleg felvilágosíthatna
Egyem meg a sportos szívedet
Levegőt tudsz venni ?
Na aztatat ipppppp úgy köll szííni
Úgy szívod mintha levegőt vennél "egyből tüdőre"direct lung ezért nem kell annyi nic.mert beszédülsz tőle ha sok
Hatos sztem bőven torkon vág ,hidd el.
A mg-ot tudom…és értem,hogy nagy levegő,leszív…de mi a jó benneeee?
Mitől jobb mint az MTL?
Szereznem kéne…honnan?Milyet?Liquidet is gyártani kéne hozzá
@anon88785338 Csatlakozok @Zolika-hoz igazából azon keresztül veszel levegőt.
A 6-os likvid általában elég számomra, bár néha hiányzik egy kicsit erősebb nikotin, talán még a 9-es amit el lehet szívni dlben, de azt már megérzi a tüdőd és szédülést is tud okozni elég hamar szerintem (én elglábbis ezt tapasztaltam). Én ezért maradtam a 6-osnál.
Ami jó benne igazából a sok gőz meg teljesen másabb ízeket ad vissza pl: amiben nagyon sok fajta gyümölcs van, abból számomra sokal több íz is érződik mint az mtlben, bár én mtlből csak porlasztós kazánokat használtam.
Ha g…i lennék azt mondanám ne szerezzél,vegyél egyet magadnak
Mégegyszer leírom se nem jobb sem nem rosszabb .
Egyszerűen MÁS .
Szia nem jobb és nem is rosszabb kinek mi szokták mondani … nah de a lényeg hogy dl vonalon ugye sokan ott vesznek el hogy megprobálnak , összehasonlítás kedvéért az mtl vonalal és hát bezony ég és föld a kettő…és most nem ragozom mert ugye itt is dl- nél van single-ben, dual- ban építhető rta ,rda ,rdta. …tehát aki masszívan mtl- ik annak nem biztos hogy tetszeni fog a dl mert azért persze rta fügvénye lehet igen csak ködöt képezni és szervezet fügvénye hogy birja e nagyobb dózisban a gőzt…nah de vissza térve a kérdésedre én momentán mint két vonalon gőzől ök igy ha választani kell akkor én dl párti vagyok pl mert nekem jobban tetszik…jah és dl- nél azért jó ha van több akku mert igen csak kell dl vonalhoz
Hát hogy mi a jó bennenah első körben ha egy jó alapos 5-6 mp slukkot leküldesz akkor érzed a dl lényegét és amikor kifujod meglepődsz hogy hopp elborult az ég … nah többek közöt ez a jo másrészt meg kiadossabb mint az mtl …
Megpróbálom én is szavakba önteni a lehetetlent:
“Zsíros gőzöket!”
Itt a Vaperinán láttam így leírva előszőr életembe, kb egy éve.
- Olyan mint egy képviselő fánk közepén a hab, majdnem hogy kenni lehetne, de inkább kifújod és megvárod, hogy átláthass a mobilodig amin épp fórum-társalogsz velünk. Ja és feltétlenűl desszert íznek kell lennie, szerintem. Jóság kimaxolva liquid fogytáig…
Köszönöm szépen
Akkor mivel én sem vagyok g…i,így:“Szereznem kéne”=vennem…“honnan”=melyik közeli shopból.
Tessék egy DL tank.