Sziasztok. Nagy gozt hogy lehet elerni nyaron en azt vettem eszre hogy barmekkora A slukk eget es nem jo a goze es mar nem tudok vele mit csinalni a porlasztokat cserelem egyfolytaba a liquidek bol is mar tobbet megprobaltam es semmi 80vg 20pg zeus tank 70-80w porlaszto
Dl 20pg 80vg
Zoli76 üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 18., Ke 13:41):
A leves alap összetétele erősen gőzbajnok, az önmagában jó. Csak ha ez nem megfelelő sebességgel szívódik fel a vattába, akkor nagyobb teljesítményt használva persze, hogy megéghet.
Én MTL használó vagyok, és kézzel építek-tekerek, ha leírod a szetted is (tank, porlasztó stb.), biztos lesz, aki segít.
Szia. Ha ez a Zeus Z Sub Ohm tank, akkor ne VG többlettel próbálkozz, legalábbis ne 80/20-al, hanem 60/40, de inkább az 50/50-est ajánlanám bele, mert sajnos tapasztalatom szerint a VG többletet kissé nehezen veszi.
Most a tfv 18at szeretnem kiprobalni hatha abba jobb lesz
Vaperina_Kinga üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 18., Ke 21:42):
Én csak bátorítalak ebben,minèl többet próbálsz,annál nagyobb tapasztalatra teszel szert.
Aztán,vègül azt veszed èszre,hogy kialakult az egyèni ízlèsed.
Csak most ezt jol elrontottam mert vettem fel liter alapot
Sárik János üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jún. 19., Sze 16:31):
Ezt kifejtenèd bővebben?Ha számodra nem megfelelő összetètelű alaplevet vettèl,gondolok itt a pg-vg arányra,illetve a nikotin erőssègre,azt lehet
módosítani.
Csak gyere fel az oldalra ha időd engedi,mert úgy könnyebb kommunikálni.